Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O isimler listelerden silindi!

O isimler listelerden silindi!

Kendileri ya da yakınlarının adı FETÖ ile ilişkelenmiş kişilerin delege yazılmaması uyarısına dair genelge delinerek listelere konulan kişilerin delegeliği, tepkiler üzerine düşürüldü. AK Parti Buca'da tepkiler üzerine flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 03.08.2017 - 10:46

AK Parti Genel Merkezi'nden delege seçimleri yapılırken, kendi ya da yakınlarından birinin adı herhangi bir şekilde FETÖ’yle ilişkilendirilmiş kişilerin delege yazılmaması uyarısının yer aldığı genelgeye karşın, İzmir’de listelere FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan kişilerin yazılmasıyla başlayan tartışmada flaş bir gelişme yaşandı. Egepostası'nın gündeme taşıdığı gelişmeler üzerine o isimlerin delegeliği düşürüldü. 

TEPKİLER ÜZERİNE DELEGELİKLERİ DÜŞÜRÜLDÜ

Buca’da FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ekrem Selimler, Balkan Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda ilçe yöneticisi Hayriz Çiftçi'nin, Buca Çamlıkule Mahallesi'nden delege yazıldıkları ortaya çıkmış ve AK Parti Buca’da büyük bir tepki almıştı. Genelgenin delindiğine ilişkin haberin Egepostası'nda da yer almasının ardından, teşkilatta tepkiler büyüdü. Bunun üzerine Ekrem Selimler ve Hayriz Çiftçi'nin delegeliklerinin düşürüldüğü ortaya çıktı. Delegelikleri düşürülen Ekrem Selimler ve Hayriz Çiftçi'nin üyeliklerinin ise devam ettiği öğrenildi.

FETÖ OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINMIŞLARDI!  

Buca’da yapılan FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 12 kişinin içinde Ekrem Selimler ve Hayriz Çiftçi FETÖ şüphelisi olarak gözaltına alınmış ve ardından serbest bırakılmışlardı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.