Dolar 32,5601
%0.06
Euro 34,9887
%0.46
Altın 2.426,020
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te can dostlara sıcak yuva

Ödemiş'te can dostlara sıcak yuva

Ödemiş Belediyesi “Kedi Evleri” monte etmeye başladı. İlk etapta kentin 6 bölgesine monte edilen kedi evleri, sokak kedilerinin sığınıp korunabileceği şekilde tasarlandı.

  • Ege Postası
  • 01.02.2017 - 09:20

Ödemiş Belediyesi sokak hayvanlarının bakımı konusunda Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Hayvan Barınağı aracılığıyla hizmet vermektedir. Sokak hayvanlarına kısırlaştırma, aşı gibi birçok işlemin yapıldığı merkezde aynı zamanda sahiplendirme de yapılmaktadır. Ödemiş Belediyesi tarafından sokak kedileri için özel olarak tasarlanan kedi evleri şehrin belirli noktaları ile Gölcük ve Birgi mahallelerinde monte edildi. Şehir merkezinde Ulus Meydanı, Salı Pazarı, Perşembe Pazarı, Zafer Mahallesi’ne monte edilen, rengarenk tasarlanan kedi evlerinin içindeki kısımda mama ve su kapları bulunmaktadır.

Kedi evlerinin yapımı için yetkililer teşekkür eden hayvan severlerden 19 yaşındaki Fatma İsmet; “Kendi evimin bahçesinde imkanlarım doğrultusunda sokak kedilerine bakmaya çalışıyorum. Dışarı da kalan kedileri görünce de çok üzülüyordum. Kedi evleri çok güzel olmuş. Ödemiş Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.