Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş’te halı sahalar Dağ’ın penaltı atışlarıyla açıldı

Ödemiş’te halı sahalar Dağ’ın penaltı atışlarıyla açıldı

Ödemiş Belediyesi’nin hizmete sunduğu Ertuğrul ve Kızılcavlu Mahallelerinde yapılan halı sahaların açılışı gerçekleşti. Açılışlarda AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ penaltı atışları yaptı. Ödemiş'te renkli görüntüler

  • Ege Postası
  • 20.03.2017 - 09:23

Spor ToTo Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan Ertuğrul-Türkönü -Kurucuova ve Kızılcaavlu-Alaşarlı Mahalleleri ortak kullanımlı halı sahalar düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışlara  AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, muhtarlar, oda başkanları ve mahalle sakinleri katıldı.

Tören ilk olarak Ertuğrul Mahallesi’nde daha sonra Kızılcaavlu-Alaşarlı Mahallesi’ndeki halı saha da gerçekleşti. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “6360 sayılı yasadan sonra dünün köyleri bugünün mahallerinin ortak noktalarında spor alanları yapacağımızı söz vermiştik. Ödemiş’in herhangi mahallesinde ne varsa en uzak mahallemizde de o olacak. Sözlerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Mahalleler arasındaki dostlukların arttırmaları, gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak ve vatandaşlarımızın akşamları güzel bir mekanda yorgunluklarını atabilmelerini istedik ve halı sahaları yapmaya başladık. Geçen hafta Gençlik Merkezi’nin yapımına başlandı. Gölcük Gölü’nün ikinci etabının yapılması için Turizm Bakanlığı’mızdan bir milyon destek aldık. Bu hafta 7 köyümüzde düğün salonlarını yapmaya başlayacağız Bütün bunlar merkezi hükümetin katkısıyla yapılan işler. Bizler hizmet için yanınızdayız. Eğer sizinle birlikte üzüntünüzü paylaşamıyorsam, acınıza ortak olamıyorsam bu işi bırakacağım. Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla yaptığımız bu halı sahalarda milletvekilimiz Hamza Dağ’a desteğinden dolayı teşekkür ederim. Hizmet için yanınızdayız. Sizlerin verdiği güçle çok daha fazlasını yapacağız” dedi.

AK Parti'nin gençlere önem verdiğini dile getiren Dağ, "Genç kardeşlerimize sporda sunulan fırsatlarla birlikte toplumun dinamiğinde temel taşlardan olan gençlerin siyasete girmesi ve ülke sorunlarıyla dertleşmesi için referandum bir fırsattır. Gençlerin vereceği 'Evet' oyu onların yarınlara daha umutla bakmasını sağlayacaktır." dedi. 

Dağ, "Bu hizmetlerle gençlerimiz diğer kötü alışkanlıklarından uzak kalarak, spor yapma imkanı bulacaklardır.  Bizler, size canla başla hizmet etmeye çalışıyoruz. Belediye başkanları, milletvekilleri ve bakanlarımızla bir ekip olarak hep birlikte sizlere hizmet ediyoruz. Çok kritik dönemlerden geçiyoruz. Bir ay sonra bir karar vereceğiz. Demokrasinin daha da güçlenmesi ve artık bu ülkenin kronik sorunlarını aşabilmesi için hep birlikte 'Evet' için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Halı saha açılışları AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın penaltı açılışlarıyla gerçekleşti. Meclis üyesi Halil Güler’in kaleci olduğu atışlarda renkli görüntüler oluştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.