Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te Salı Pazarı’na ilk kepçe vuruldu

Ödemiş'te Salı Pazarı’na ilk kepçe vuruldu

Ödemiş Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Salı Pazarı alanının düzenlemesi projesi için ilk kepçe vuruldu. Ödemiş’in çehresini değiştirecek projenin 8 ayda tamamlanması planlanıyor.

  • Ege Postası
  • 20.04.2017 - 09:26

Ödemiş’teki birçok etkinliğin yapıldığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Salı Pazarı alanı yenileniyor. 1996 yılından bu yana hizmet vermekte olan alanın günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak ve modern bir görünüme kavuşması amacıyla yeni bir düzenlenme yapılıyor. Anafartalar Mahallesi Sağlık Caddesi üzerindeki mevcut alanın genişletilerek uygulanacak proje için çalışmalar başladı. Mevcut zeminde söküm çalışmalarına başlayan ekipler, kafeterya ve çevresindeki alanda çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta alt yapı çalışmalarının yapılacağı alanda zemin kaplaması, kuru havuz ve kafeteryanın çalışmaları eş zamanlı devam edecek.  14.500 m² bir alanda uygulanacak projede; modern su elemanları, bisiklet parkları, kafeterya ve kafeterya terasları, çocuk oyun alanı, skate park, 3 pota basketbol alanı, amfi, sisleme arkadı, satış ve sunum standları, çim tepeler, oturma ve dinlenme alanları, gölgeleme alanları yer alıyor. Proje tamamlandığında şehre modern bir dinlenme alanı kazandırılmış olacak.

Salı Pazarı Kafeterya Çilek Sokakta hizmet verecek

Salı Pazarı alanının yenileme çalışmalar kapsamında Salı Pazarı kafetaryası da modernize edilecek.  Bu süreçte hizmetin devamlılığı açısında kafeterya  Çilek Sokakta Salı Pazarı alanı olarak kullanılan alanda hizmet verecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.