Dolar 32,5601
%0.06
Euro 34,9887
%0.46
Altın 2.426,020
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemişli üçüzler karne aldı

Ödemişli üçüzler karne aldı

İzmir'in Ödemiş İlçesi'ndeki Demircili İlkokulu'nda 4'üncü sınıftan mezun olan üçüz kardeşler, birlikte karne almanın mutluluğunu yaşadı. Üçüzlerden biri imam, biri asker, diğeri ise turizmci olmak istediklerini söyledi. Ödemişli üçüzler karne aldı

  • Ege Postası
  • 10.06.2017 - 12:42

Ödemiş'in kırsal mahallelerinden Demircili'de ilkokuldan mezun olan üçüz kardeşler Efe Gölcez, Ege Gölcez ve Emir Gölcez okulun son günü de birlikteydi. Tek yumurta üçüzleri 9 yaşındaki 3 kardeş, karne alma heyecanını birlikte yaşadı. Dördüncü sınıfı bitiren üçüzlere karnelerini Demircili İlkokulu Müdürü Eda Avcıdan verdi. Okuldan teşekkür belgesi alarak mezun olan Efe Gölcez büyüyünce imam, Emir Gölcez asker, Ege Gölcez ise turizmci olmak istediğini dile getirdi.

Oğullarının ilkokulu bitirmesinin gururunu yaşayan ev hanımı anne Selda Gölcez, karne alacakları gün, üçünün de büyük heyecan içerisinde olduğunu belirterek, "Köyümüzdeki ilkokulda 3 ve 4'üncü sınıf öğrencileri toplam 13 kişi birlikte eğitim alıyor. Bunlardan üçü de benim oğlum. Önümüzdeki yıl ortaokula başlayacaklar. Umarız hep başarılı bir öğrenim hayatları olur" diye konuştu.

Çocuklarının ortaokulda da birbirinden ayrılmadan birlikte okumalarını isteyen, pastanede çalışan baba Barış Gölcez ise, "Dokuz yıl önce üçüz çocuğumuz olacağını duyunca çok sevindik. Bugün ilkokulu bitirdiler. Ortaokulda da yine aynı sınıfta olmaları tek arzumuzdur. Bir arada olmaları kardeşler arasındaki birlik ve beraberliği de artırıyor" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.