Dolar 32,5028
%0.17
Euro 34,8260
%0.3
Altın 2.488,150
%1.05
Bist-100 9.548,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrenciler Başkan Arslan’a projelerini anlattılar

Öğrenciler Başkan Arslan’a projelerini anlattılar

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çiğli Eğitim Parkı Egekent Öğrenim birimi öğrencileri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a bir süredir üzerinde çalıştıkları “Sanata Can Ver” projesini anlattılar. Çiğli Eğitim Parkı Yöneticisi Serap Oral ile Egekent Öğrenim Birimi Yöneticisi Müzeyyen Kutluay da ziyarette öğrencilere eşlik etti. Öğrenciler bir süredir hazırlandıkları çevrenin korunması ve geri dönüşümle ilgili Sanata Can Ver isimli projelerinin detaylarını Başkan Hasan Arslan ile paylaştılar.

  • Ege Postası
  • 03.03.2016 - 10:50
Öğrencilerin çevrelerine duyarlı olarak hazırladığı projeye katkı sunmak istediğini belirten Başkan Hasan Arslan, başarılı ve ilgili öğrencilere her türlü desteği vermek istediklerini söyledi. Öğrencileri belediyenin görsel sanatlar ve meslek edindirme kurslarına davet eden Başkan Hasan Arslan, “Öğrencilerimizi özellikle cam konusuyla ilgili hazırladıkları projeden dolayı kutluyorum. Bizler de yerel yönetimler olarak duyarlı öğrencilerimizin yanındayız. Hazırlandıkları tiyatro oyununu istedikleri zaman bizim salonumuzda sahneleyebilirler” diye konuştu.

Egekent Birim Sorumlusu Müzeyyen Kutluay da 7 – 14 yaş arasında bin 300 öğrencinin merkezden yararlandığına dikkat çekti. Öğrencilerin eğlenerek öğrendiğini ve dikkatlerin çevre gibi önemli konulara yoğunlaştığını belirten Kutluay, “Öğrencilerin ve ailelerin yaklaşımı çok güzel. Bizler gönüllü olarak hizmet veriyoruz. Önemi konulara dikkat çekiyoruz. Öğrencilerimiz de oldukça ilgili” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.