Dolar 32,3199
%0.21
Euro 35,0680
%-0.15
Altın 2.309,690
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrencilerden anlamlı sergi

Öğrencilerden anlamlı sergi

Karabağlar'da bulunan Fevzi Özakat Anadolu Lisesi öğrencileri anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı. Öğrencilerin yaptığı “Kardeşim İçin” adlı resim sergisinden elde edilecek gelir Tire’de bulunan kardeş okulların kütüphane yapılmasında kullanılacak.

  • Ege Postası
  • 03.06.2017 - 10:28

Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışına Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Güven Güngörmüş, Fevzi Özakat Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Kemal Namlı, meclis üyeleri, sanatseverler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Serginin geliri kütüphane için harcanacak

Öğrencilerin yaptığı resimlerin satışından elde edilecek gelir sosyal sorumluluk projesi kapsamında kardeş okul olarak seçtikleri Tire Gökçen Efe Ortaokulu'na kütüphane yapılması için harcanacak. Açılışa katılan genç ressamlar çok heyecanlı olduklarını belirtirken, öğretmenleri sayesinde bu sergiyi açtıklarını söylediler ve kendilerine destek olan Karabağlar Belediyesi'ne de teşekkür ettiler.

Öğretmene fidan sertifikası

Sergiyi gezen Başkan Yardımcısı Güven Güngörmüş sosyal sorumluluk projesi sayesinde resim yapan çocukları tebrik ederken, sergiyi hazırlayan öğretmenleri Kemal Namlı’ya da doğa dostu belediye olarak fidan sertifikası verip teşekkür etti.

“Kardeşim İçin” resim sergisi 9 Haziran tarihine kadar açık kalacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.