Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrencilere koruma kalkanı

Öğrencilere koruma kalkanı

İzmir'de, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, ilk, orta ve lise düzeyindeki tüm okulların önlerinde, okul çevrelerinde ve güzergahlarında öğrencilerin korunmasına yönelik denetim yapıldı. Suça ve suçluya geçit yok

  • Ege Postası
  • 21.09.2017 - 11:02

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla 'Çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması' adı altında denetim yapıldı. Denetim kapsamında okulların açıldığı ilk hafta yaşanacak yoğunluk nedeniyle trafikte tedbirler arttırıldı. Ekipler okul önlerinde ve öğrencilerin okullara geldiği güzergahlarda şüpheli görülen kişilere kimlik sorgulaması yaptı. Ayrıca okula yakın işyerleri de denetlenerek eksikleri bulunanlara cezai işlem uygulandı. Öğrenciler ve ailelerin trafik ve güvenlik konularında bilinçlenmeleri ve farkındalık yaratılabilmesi amacıyla, broşürler dağıtıldı.

Emniyetten yapılan açıklamada, "Eğitim öğretim dönemi boyunca, öğrencilerimizin her türlü suçtan korunmaları amacıyla, okul yönetimlerine, velilere, rehber öğretmenlere ve öğrencilere yönelik koruyucu ve önleyici bilgilendirme toplantıları yapılacaktır" denildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.