Dolar 32,4902
%0.24
Euro 34,6020
%0.31
Altın 2.487,880
%0.19
Bist-100 9.562,00
%-1.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ölen FETÖ şüphelisini yüzlerce kişi uğurladı

Ölen FETÖ şüphelisini yüzlerce kişi uğurladı

Aydın'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçen 28 Temmuz'da tutuklanan, iki gün önce ise kalp krizinden ölen Uğur Derin Dondurucu'nun eski ortaklarından 77 yaşındaki Ünal Takmaklı, toprağa verildi.

  • Ege Postası
  • 01.12.2016 - 17:11

Uğur Selüloz Kimya'nın sahibi Ünal Takmaklı, geçen 28 Temmuz'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınıp, tutuklandı. İzmir Menemen T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Ünal Takmaklı, geçen salı günü cezaevinde kalp krizinden öldü. Ünal Takmaklı'nın cenazesi, resmi işlemlerin ardından Aydın'ın Nazilli ilçesine getirildi. Takmalı için Koca Camii'nde öğlende cenaze namazı kılındı.

Cenazeye, Takmaklı ailesinden oğulları İbrahim Takmaklı ve Mustafa Takmaklı katıldı. Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve sevenleri de cenazede yer aldı. Takmaklı'nın cenazesi, Eğriboyun Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. 

Öte yandan, Ünal Takmaklı'nın, yine FETÖ'den tutuklanan Uğur Derin Dondurucu'nun sahibi olan kardeşleri Ali Takmaklı ve Mehmet Takmaklı'yla yıllardır küs olduğu belirtildi. Ünal Takmaklı'nın isteğiyle, aynı cezaevinde olmalarına rağmen merhumun, kardeşleri Ali ve Mehmet Takmaklı ile ayrı koğuşlarda kaldığı ve birbirleriyle görüşmedikleri öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.