Dolar 32,5917
%0.36
Euro 34,8356
%0.3
Altın 2.494,870
%0.42
Bist-100 9.628,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ölüm onları yolda yakaladı

Ölüm onları yolda yakaladı

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek yere düşüp metrelerce sürüklenen 45 yaşındaki Cavit Engin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bornova'da da bisikletli Onur Gözel, kamyonun çarpması sonucu can verdi. İzmir'de kazalar can aldı

  • Ege Postası
  • 20.07.2017 - 08:36

Kiraz'daki kaza, saat 22.00 sıralarında Çömlekçi Mahallesi Aydoğdu Mezarlığı yakınlarında meydana geldi. Motosikletiyle seyir halinde olan ve kask takmadığı öğrenilen Cavit Engin, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kafasının üzerine düşerek metrelerce sürüklenen Engin'i görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Engin'i Kiraz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İki çocuk babası Engin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  

KAMYON BİSİKLETLİYE ÇARPTI

İzmir'in Bornova İlçesi'nde de, bisikletiyle seyir halindeyken arkadan gelen kamyon altında kalan 39 yaşındaki Onur Gözel, hayatını kaybetti. Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Ankara Caddesi Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yakınlarında meydana geldi. İddialara göre, bisikletiyle Kemalpaşa'dan Bornova istikametine giden Onur Gözel, henüz belirlenemeyen bir nedenle aynı yöne giden 43 yaşındaki Battal Yurtyapan idaresindeki 27 L 3376 plakalı kamyonun altında kaldı. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Gözel'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Bir boya fabrikasında çalıştığı öğrenilen Gözel'in cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, kamyon şoförü Battal Yurtyapan ise gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.