Dolar 32,4662
%-0.06
Euro 34,8024
%-0.48
Altın 2.440,740
%0.19
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Önce çaldı sonra iade etti

Önce çaldı sonra iade etti

Urla'da büfenin kapısını kırıp cep telefonuyla para çalan R.A., büfecinin zararını karşıladı, serbest kaldı. Güzelbahçe'de ise inşaat işçisi, diğer işçilerin haftalık ücretini çaldığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 10:56

İzmir'in Urla İlçesi'ndeki bir büfenin kapısını kırıp içerden 1 cep telefonu ile yaklaşık 7 bin TL'yi çaldığı gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alınan R.A., suçunu itiraf edip, büfe sahibinin zararını karşıladı. Adliyeye sevk edilen R.A., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Urla İlçesi Bademler Mahallesi'nde büfe işletmeciliği yapan H.Ç.Ş., işyerinin kapısının kırılarak içerdeki 1 cep telefonu ile yaklaşık 7 bin TL'nin çalındığını belirterek şikayette bulundu. Harekete geçen Urla İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık zanlısının R.A. olduğunu belirledi. Jandarma tarafından gözaltına alınan R.A., suçunu itiraf edip H.Ç.Ş.'nin mağduriyetini gidermek için yaklaşık 8 bin TL verdi, özür diledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İŞÇİLERİN HAFTALIK ÜCRETİNİ ÇALDI 

İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'ndeki bir inşaatta çalışan işçilerin haftalık ücretleri olan 3 bin 500 TL'yi çaldığı ileri sürülen aynı inşaatta çalışan işçi M.Ç. jandarma tarafından gözaltına alındı. Yakındaki bir güvenlik kamerası kayıtları doğrultusunda yakalanan ancak suçlamayı kabul etmeyen M.Ç., serbest bırakıldı.

Çamlı Mahallesi'ndeki bir inşaatın şantiye şefi olan K.P., jandarmaya başvurup, işçilerin haftalık ücreti olan 3 bin 500 TL'nin çalındığını söyledi. Harekete geçen İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, inşaat çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına aldı. İncelemelerde, aynı inşaatta çalışan M.Ç.'nin, paranın çalındığı ve işçilerin kaldığı konteynerlerin çevresinde görüldüğü tespit edildi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre kapının kilitli olması üzerine konteynerin arka bölümüne geçtiği görülen M.Ç., jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadesinde suçlamayı kabul etmeyen M.Ç., savcının talimatı üzerine serbest bırakıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.