Dolar 32,5468
%0
Euro 34,8650
%0
Altın 2.438,410
%0.34
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Online ödemelerinizde güvenliğin simgesi Astropay Kart

Online ödemelerinizde güvenliğin simgesi Astropay Kart

Sanal kart sisteminin doğal güvenliğine tam ödeme ve güvenli kimlik doğrulama, güvenli FTP ve kredi kartı sahteciliği izleme gibi önlemler ile takviye edildiğinde, sonuç sanal saldırılara karşı güvenli olmalarıdır.

  • Ege Postası
  • 03.03.2017 - 14:37

Ön ödemeli sanal kartlar içinde aynı durum söz konusudur, hatta çok daha güvenlidir.

Astropay Sanal Kart Özellikleri ve Avantajları

Astropay ön ödemeli sanal kartlar, internet üzerinde güvenli alışveriş yapabilme amacı ile geliştirilmiş bir sistem tarafından yönetiliyor. Bu sistemde; yetkili bir Astropay satıcısına ulaşmanız ve kart talep etmeniz gerekiyor. Yetkili hizmet veren bayii, hiç bir kişisel bilgi sormadan, doğrudan (10$-500$ arası) istediğiniz tutar kadar para yüklediğiniz sanal kartı kullanabilmeniz için size bir PIN kodu veriyor. 

Aslında astropay sanal ön ödemeli kart olarak aldığınız ödeme aracı fiziksel bir kart değil, sadece 9 haneli bir şifreden ibaret. Zaten fiziksel bir karta da ihtiyacınız yok, çünkü bu sanal kart ile gidip bir mağazadan alışveriş yapmanıza ihtimal yok, sadece internet alışverişlerinde kullanabileceğiniz bir kart.

Astropay Sanal Kart Kullanmanın Avantajları

  • Hızlı ve masrafsız: Hiçbir banka prosedürü ile uğraşmanıza gerek kalmadan birkaç dakika da alınabiliyor. Kart ücreti, masraf vs. ödemesi de yok.
  • Risksiz: Tek kullanımda harcayabileceğiniz kadar miktar satın alabiliyorsunuz. (Tıpkı kontörlü telefona kontör yüklemek gibi)
  • Güvenli ve Pratik: Sanal şifre sadece size özel belirlenip veriliyor. Bankalardan alınan kredi kartlarında olduğu üzere, şifre oluşturmak için ATM gibi bir yere gitmenize ya da internette risk almak zorunda kalmayacağınız içinde son derece de güvenli ve pratik. 

Ön Ödemeli Sanal Kart Astropay Nasıl Alınır, Nerede Kullanılır'

Astropay yeni bir sistem olmasına rağmen internette alışveriş yapabileceğiniz pek çok web sitesinde geçerli. Tıpkı, Visa ya da Maestro gibi Astropay kart kullanılabilen her platformda kullanabiliyorsunuz. Alışverişi tamamladıktan sonra çıkan ödeme paneline size verilen PIN şifrenizi girdiğinizde işlem tamamlanıyor. Bu kartların tedarikçisi olan bayilerden Netsis, uluslararası Astropay bayi ağının içerisinde yere alan güvenilir bir kuruluş. Astropay kartı temin etmek için web adresi üzerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.