Dolar 32,3801
%0.19
Euro 35,0242
%-0.12
Altın 2.322,600
%0.09
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Otlarla 'Hayır' mesajı

Otlarla 'Hayır' mesajı

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, 8-9 Nisan tarihlerinde 8'incisi düzenlenecek Alaçatı Ot Festivali nedeniyle billboardlara asılan afişlerde, festivalden bir hafta sonra yapılacak referanduma yönelik mesajlar dikkat çekti. Turizm cennetinde dikkat çeken afişler

  • Ege Postası
  • 02.04.2017 - 12:22

Türkiye'nin sayılı festivalleri arasına giren ve bu yıl 200 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlaması beklenen Alaçatı Ot Festivali'nde hazırlıklar son aşamaya geldi.

Çeşme Belediyesi'nin '9 Durak 9 Deneyim' projesi içinde yer alan Alaçatı Ot Festivali için yoğun bir hazırlık yapan Çeşme Belediyesi, festivalin bir hafta sonrasında gerçekleştirilecek referandum oylamasına gönderme yaparak, festival için özel afişler astırdı. Çeşme'nin birçok bölgesine asılan bilboard afişlerinde, ot temalı 'Hayır' mesajları dikkatleri çekti. Afişlerde 'Kolesterole hayır', 'Tansiyona hayır' ve 'Hayır de sağlıklı ye' ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Alaçatı'nın simgesi haline gelen tarihi değirmenlere de büyük boy Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı. Değirmenlerdeki bayrak ve Atatürk posteri Çeşmeliler tarafından beğenildi. Pek çok kişi cep telefonlarıyla değirmenlerin fotoğraflarını çekti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.