Dolar 32,7007
%0.7
Euro 34,9095
%0.51
Altın 2.505,300
%0.84
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Otomobille çevik kuvvet minibüsü çarpıştı: 7'si polis 9 yaralı

Otomobille çevik kuvvet minibüsü çarpıştı: 7'si polis 9 yaralı

Denizli'de, çevik kuvvet minibüsün otomobille çarpışıp devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 7'si polis 9 kişi yaralandı. 

  • Ege Postası
  • 31.03.2017 - 10:32

Kaza, bugün saat 06.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Şirinköy Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait otomobil ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polisleri taşıyan minibüs çarpıştı. Kazada polislerin bulunduğu minibüs devrildi. 7'si polis 9 kişi yaralandı. 

Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Denizli Devlet ve Servergazi Devlet hastanelerine kaldırıldı. Bir polisin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YARALI POLİSLERE VALİ'DEN ZİYARET

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, otomobil ile çevik kuvvet minibüsünün çarpıştığı, 7'si polis 9 kişinin yaralandığı kazayı haber alınca hastaneye gitti. Servergazi Devlet Hastanesi'nde yaralı polisleri ziyaret eden Vali Altıparmak, son durumları hakkında bilgi aldı, 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Ardından hastaneden ayrıldı. 

Bir süre sonra, otomobil ve minibüs sürücülerinin de aralarında bulunduğu 8 kişi, tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildi. Sağlık durumu ağır olan çevik kuvvet polisi 25 yaşındaki Ramazan Akçadağ'ın tedavisinin ise Servergazi Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda sürdüğü belirtildi. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne ait resmi plakalı otomobili kullanan sürücü Reyhan Erşan gözaltına alındı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.