Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pankart krizi

Pankart krizi

Seçimlerin kavgalı başladığı Karşıyaka’nın Şemikler Mahallesi’nde beyaz pankart krizi yaşandı. Mahalle girişine asılan pankart, yapılan şikayete rağmen yerinden kaldırılmadı, tutanak da tutulmadı. Geçen hafta Yalı Mahallesi’nde yaşanan benzer olayda ise, mavi pankart kaldırılmıştı. Bu kez ne tutanak tutuldu, ne kaldırıldı

  • Ege Postası
  • 08.10.2017 - 16:12

EGEPOSTASI -  CHP’nin delege seçimlerinde beşinci haftanın kritik pazarı yüksek tansiyonla geçerken, Karşıyaka’nın Şemikler Mahallesi, gerilimin en yüksek olduğu sandık bölgesi oldu. İlçenin desteklediği beyaz liste taraftarlarının mahalle girişine astığı beyaz pankart, şikayetlere rağmen kaldırılmadı.

Geçen haftaki delege seçimlerinde Yalı Mahallesi’nde asılan mavi pankart, şiktayetler üzerine tutanak tutulup kaldırılırken, konu il yönetimine taşınmış, seçimin iptali istenmişti. Ancak il yönetimi seçim sonuçlarını geçerli ilan etmişti. Bugün de benzer olay bu kez, seçimin itişip kakışmalarla başladığı Şemikler Mahallesi’nde yaşandı. Mahalle girişine, ilçe destekli beyaz liste taraftarlarının astığı beyaz pankart krize yol açtı. Muhalifler pankarta tepki göstererek, bölgede  görevli İl BaşkanYardımcısı Hatice Tatlı’ya şikayette bulundu, tutanak tutulmasını istedi.  Ancak hiçbir işlem yapılmadı.

Duruma tepki gösteren partililer, geçen hafta Tatlı’nın, mavi pankarta uyguladığı işlemi, bu kez beyaz pankart için yapmadığını, çifte standart sergilendiğini söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.