Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Paylaştığı video ile tepki çeken o isim konuştu

Paylaştığı video ile tepki çeken o isim konuştu

Yayınladığı video ile  Adalet Yürüyüşü başlatan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ölüm tehdidinde bulunan Karabağlar Belediyesi AK Partili meclis üyesi Emrullah Kavuz, kendisine ait Facebook adresinden açıklamada bulundu.

  • Ege Postası
  • 22.06.2017 - 23:13

EGEPOSTASİ-  AK Partili Kavuz "şehadete koşarız ,öldürürüz" sözleri için "darbeci FETÖ ve diğer terör örgütlerine karşı söylenmiş bir ifadedir" dedi.

Meclis üyesi Kavuz sözlerine şöyle devam etti;

"Bizi yayınladığımız videodan dolayı savcılığa şikayet edenlere burdan sesleniyorum .Biz videomuzun başında da söylediğimiz gibi CHP'lisiyle , MHP'lisiyle ,AK Partilisiyle bu milletin tamamına sevdalıyız videoda ölürüz, şehadete koşarız, öldürürüz diye kullandığımız ifade tamamen darbeci FETÖ ve diğer terör örgütlerine karşı söylenmiş bir ifadedir. Karabağlar'da seçilmiş bir AK Parti Meclis Üyesi olarak vatandaşlarımız arasında hiçbir zaman ayrım yapmadım, bunu da en ufacık sıkıntılarını bana ileten sıkıntılarını çözmek için koştuğum CHP'li vatandaşlarımız bilir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan da devletimizin ve milletimizin lideri olduğu gibi ezilen dünya müslüman milletlerininde sesi ve ümididir, Cumhurbaşkanımıza ümmetin lideri söylemimiz de bundandır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.