Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Peder, 'Elim Sende' dedi

Peder, 'Elim Sende' dedi

Engelli Psikolog İlknur Peder, Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği İzmir Şubesi’nin misafiri oldu. Başarı merdivenini tırmanırken karşılaştığı zorlukları ve bunlara karşı verdiği mücadeleyi anlatan Peder, piyasaya yeni çıkan ‘Elim Sende’ isimli kitabını da imzaladı.

  • Ege Postası
  • 18.05.2017 - 15:33

‘İş’te Engelsiz Hayat’ isimli program Hilton Otel’de gerçekleştirildi. Programın açılışında konuşan JCI İzmir Şube Başkanı Altuğ Türkdalı, dernek olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında sunum yaptı. Başkan Yardımcısı Şeyda Elif Güven de girişimcilik hikayesini katılımcılarla paylaştı. Kişiye özel halı tasarımı yaptığını anlatan Güven, bugün dünyanın 8 ülkesine ihracat yaptığına dikkat çekti. Bayanlardan oluşan bir ekiple markasını büyütmeye çalıştığını aktaran Güven, daha sonra kendisine alanıyla ilgili yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Güven’in ardından, programa konuşmacı olarak katılan Psikolog İlknur Peder, hayat hikayesini anlattı. Engelinden dolayı karşılaştıkları zorlukları aktaran Peder, bugün kendi danışmanlık merkezini  kurduğunu kaydetti. Toplumda engellilere karşı olan acıma kültürünün varlığından söz eden Peder, “Engellilerin sürekli yardım isteyen insanlar olduğuna dair yanlış bir algı var” ifadelerini kullandı.

Meslek hayatı boyunca edindiği izlenimleri hikaye tadında okuyucularıyla paylaştığı ‘Elim Sende’ kitabından da bahseden Peder, gittiği konferanslarda büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Konuşmaların ardından, Peder’e, Türkdalı tarafından plaket takdimi yapıldı. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.