Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pekdaş: Bu sayı bize yetmez

Pekdaş: Bu sayı bize yetmez

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da konuşmacı olduğu, Ankara’daki kadın muhtarlar buluşmasında kürsüye çıktı, CHP ve kadınlarla ilgili çarpıcı mesajlar verdi. CHP’nin Türkiye’nin kuruluşunda olduğunu vurgulayan Pekdaş, “Kadınlar varsa CHP var. Türkiye’nin bize ihtiyacı var” dedi. Başkan Pekdaş kadın muhtarlara seslendi

  • Ege Postası
  • 18.10.2017 - 12:08

EGEPOSTASI – Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Başkent’te kadın muhtarlara seslendi, hayatı üreten kadınların, yaşamın yönetilmesinde de söz sahibi olması gerektiğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da konuşmacı olduğu, Ankara’daki kadın muhtarlar buluşmasında kürsüye çıkan Pekdaş, CHP ve kadınlarla ilgili çarpıcı mesajlar verdi. Pekdaş, “Demokrasinin en temeli ve ilk basamağı olan muhtarlık görevini yapan sevgili kadınlarımızla birlikteyiz. Biz hep demokrasi yaşasın istiyoruz. Muhtarlarımız hep var olsun diyoruz. Bu sayı bize yetmez diyoruz. Daha çok kadın yerel yönetimlerin her kademesinde olmalıdır. Başta muhtarlıklar olmak üzere. Çünkü hayatı bir üretiyoruz. Yaşamın yönetilmesinde sözümüz olmalı diyoruz. Hayatı üreten bizlerin yönetimlerde de söz sahibi olması önemli. Bunun CHP’yle birlikte olması önemli” dedi. Pekdaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

Başkan Uyar: Kadınsız demokrasi olmaz

“Biz İzmir’de tüm toplantılarımızda deriz. İzmir kuruluş ve kurutuluşun şehridir.  Kuruluş için ilk kurşun İzmir’de atılmıştır. CHP’nin de kuruluşu aynı. CHP bu cumhuriyeti kuran partidir. CHP Türkiye’nin kuruluşunda vardır. Türkiye’nin geleceğinde de CHP var. Kadınlar varsa CHP var. Türkiye’nin bize ihtiyacı var.” 

Başkan Pekdaş, ayrıca Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’la da bir araya geldi. Pekdaş ilçesinde yürüttüğü çalışmalar ve faaliyete geçirmeyi planladığı projelerle ilgili Torun’a bilgi verdi.

GENEL BAŞKAN PROGRAMI HAZIRLANACAK

Pekdaş geçtiğimiz günlerde TBMM'de ziyaret ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Gültepe'de inşa edecekleri yeni spor kompleksinin temel atma törenine davet etmişti. Pekdaş’ın Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun programının hazırlanması için temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.