Dolar 32,3638
%0.14
Euro 34,9517
%-0.32
Altın 2.326,250
%0.25
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pekdaş'tan 4 günlük referandum turu

Pekdaş'tan 4 günlük referandum turu

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yaklaşan referandum öncesi çalışmalarda bulunmak üzere Uşak ve Malatya'da dört günlük tura çıkacak.

  • Ege Postası
  • 07.04.2017 - 14:13

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Kadın Kolları ile birlikte haftada iki gün ev gezileri yapan, İl Kadın Kolları ile de CHP'nin yerel seçimlerde kaybettiği ilçeleri dolaşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, çalışmalarını İzmir dışına taşıyor. Yoğun programına 4 günlük referandum arası veren Başkan Pekdaş, CHP Genel Merkezi'nin görevlendirmesi üzerine Uşak ve Malatya'ya gidecek. 8 Nisan Cumartesi (yarın) günü ilk olarak Uşak'a gidecek olan Pekdaş, burada CHP Uşak İl Örgütü ile birlikte çalışma yapacak. Esnafı gezerek 16 Nisan'da yapılacak olan referandumdan hayırlı bir sonuç almak için kenti turlayacak olan Başkan Pekdaş, ziyaretinde Konak'ın kardeş belediyesi Pınarbaşı'nı da ziyaret edecek.

İKİNCİ DURAK MALATYA

Başkan Sema Pekdaş'ın şehir dışında yürüteceği referandum çalışmalarının ikinci durağı ise Malatya olacak. 9 Nisan Pazar günü akşam saatlerinde Malatya'ya gidecek olan Pekdaş, burada da Türkiye'nin geleceği için Malatyalılardan hayırlı bir oy isteyecek. CHP Malatya İl Başkanlığı'nın organize ettiği çalışmaya katılacak olan Pekdaş, ziyaretinin ikinci gününde ise kardeş belediye Hekimhan'a konuk olacak. Pekdaş, burada da referanduma yönelik düşüncelerini açıklayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.