Dolar 32,3330
%0.16
Euro 35,1734
%-0.03
Altın 2.240,510
%-0.13
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pekdaş'tan Kiraz'a 'hayır' çıkarması

Pekdaş'tan Kiraz'a 'hayır' çıkarması

16 Nisan'da yapılacak referandumdan 'hayır'lı bir sonuç çıkarmak için çalışan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kadın Kolları üyeleri Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'la birlikte Kiraz'a çıkarma yaptı. Konak'ın Başkanı'ndan

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 10:11

Daha önce de Kemalpaşa, Aliağa, Selçuk ve Ödemiş gibi CHP'nin yerel seçimlerde kaybettiği ilçelerde 'hayır' için kadın kollarıyla birlikte sahaya inen Pekdaş, Kiraz’da pazarı dolaştı, referandumda neden 'hayır' demek gerektiğini anlattı.

KADINLARDAN PAZAR TURU

CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Perihan Yardımcı, İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ve kadın kolları üyeleriyle birlikte Kiraz'a gelen Pekdaş'ı burada CHP Kiraz İlçe Başkanı İsmet Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehriban Palaz ve partililer karşıladı. İlk olarak İlçe başkanlığını ziyaret eden Pekdaş ve beraberindekiler daha sonra ilçe pazarını gezerek 'hayır' çalışması yaptı.

HAYIRLI BİR SONUÇ OLACAK

İki dönem Kiraz Belediye Başkanlığı yapan Korkmaz'la birlikte pazarı turlayan Başkan Pekdaş, hem tezgah kuran esnafa hem de alışverişe gelen vatandaşlara neden 'hayır' demek gerektiğini anlattı. 'Hayırlı işler' ve 'hayırlı günler' mesajlarıyla sokak sokak ilçeyi gezen Pekdaş, kahvehaneleri de boş geçmedi. Burada çay içip, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Pekdaş, 16 Nisan'da oylanacak anayasa değişikliğinin yaratacağı sorunları anlattı. Pekdaş, sonucun tüm ülke için 'hayır'lı olacağını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.