Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pergola ürünlerinin avantajları nelerdir'

Pergola ürünlerinin avantajları nelerdir'

Pergola ürünleri, evlerinizin veya büyük mekanlarınızın girişlerinde, etkili tasarım özellikleri oluşturmaktadır.

  • Ege Postası
  • 07.07.2017 - 17:27

Pergola ürünleri, evlerinizin veya büyük mekanlarınızın girişlerinde, etkili tasarım özellikleri oluşturmaktadır. Bahçe ve kamelya gibi oturma yerlerinde, üst kısımlarda oluşturulan gölgeliklere, pergola denilmektedir.  Pergola sistemlerinde, kiremit veya inşaat unsuru taşıyan yapı özelliklerine gerek kalmadan, pratik kapatma işlemlerine verilen işlemdir. Pergola ürünlerinin de, ahşap, metal ve polikarbon cam sistemleri kullanılmaktadır. Kapı önlerinde asma şeklinde üst kısımların kapatılmasında, pratik pergola sistemleri tercih edilmektedir.

Öncelikle Ön Keşif Yapılmaktadır

Eksper sistemi olarak da tarif edilen bu ilk merhale, kapatılması gereken teras, kapı önü veya oturma yerlerinin ölçü alımları gerçekleştirilir. Ölçü alım işlemleriyle birlikte, ahşap, metal veya polikarbon cam sistemlerinden tercih edilen model seçilir ve ölçülere göre kesim işlemleri yapılır. Hızlı ve pratik kullanımı ile güneş ve yağmurdan koruma sağlayan bu sistemlerde, polikarbon cam sisteminin kullanılması ile birlikte, güneş ışınlarından rahatlıkla faydalanmak mümkündür. Kiremit, tuğla ve harçla uğraşmadan, pratik bir şekilde girişlerinizi ve kamelyalarınızı kapatabilirsiniz. Sağlam ve etkili kullanım özelliği ile oldukça pratik kapatma işlemidir.

Uzun Ömürlü

Pergola sistemlerinde, sağlamlık birinci dereceden önemli bir unsurdur. Dükkan önlerinde, gölgeleme veya yağmurdan koruma işlemleri için, öncelikle tercih edilecek sistem, pergola sistemidir. Teraslarda ve dinlenme mekanlarında, pratik üst kapatma sistemi olan pergola sistemi ile dekoratif görüntü zarar görmemektedir. Dekor özellikleri bakımından oldukça uyumlu özelliklerle satışa sunulan pergola sistemleri, yağmur ve kar gibi olumsuz etkenlerden etkilenmemektedir. Güneşten korunmak için veya yağmurdan korunmak için, gerçekleştireceğiniz kapatma işlemleri, son derece dayanıklı özelliklere sahiptir.

Renk ve tasarım seçenekleriyle pergola sistemlerini satışa sunan firmalar, kısa zamanda pergola sistemlerini kurmaktadırlar. Mükemmel kullanım özellikleriyle, aynı zamanda etkili dekor özelliklerine sahip olan pergola sistemleri, kısa zamanda kurulmaktadır. İşçilik hizmetlerinde pratiklik, ön plandadır.

Daha detaylı bilgi için Monte Carlo Tente’nin web adresini ziyaret ediniz : www.montecarlotente.com.tr

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.