Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka Final Four'a talip

Pınar Karşıyaka Final Four'a talip

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı eleyerek çeyrek finalde Umana Reyer Venezia'nın rakibi olan Karşıyaka, FIBA'nın takımlara finalleri düzenlemeyi isteyip istemedikleriyle ilgili gönderdiği evrağa olumlu yanıt verdi. Final Four'u düzenleyecek kulüp, çeyrek final maçlarının ardından belli olacak.

  • Ege Postası
  • 13.03.2017 - 15:05

Şampiyonlar Ligi'nde Final Four maçları 28-30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Pınar Karşıyaka, çeyrek finalde Venezia'yı 21-22 Mart'ta İzmir'de ağırlayıp 28-29 Mart'ta İtalya'da konuk olacak. Spor Toto Basketbol Ligi'nde iç sahadaki son TED Kolejliler maçında hakemlerin kendilerini yönelik küfürlü tezahürat yüzünden 2 kez anons yaptımasıyla seyircisiz oynama tehlikesi yaşayan Pınar Karşıyaka, savunmaya hazırlanıyor. Hakem Yener Yılmaz, kendisine küfür ettiğini belirttiği bir taraftardan şikayetçi olarak mücadele sonrası Bostanlı Karakolu'nda ifade vermişti.

GREEN'DEN TARAFTARA ÖVGÜ

Pınar Karşıyaka'da FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki Beşiktaş eşleşmesinde gösteridiği performansla son 16 turunun en değerli oyuncusu seçilen guard Mike Green, organizasyonun resmi internet sitesine verdiği röportajda taraftarı övdü. 

Green, serinin İstanbul'da geriden gelip 90-83 kazandıkları ikinci maçı hakkında, "Maçın duraklaması dikkatimizi çok dağıttı. Soyunma odasında Antrenörü Markovic bize, 'Bazen işler istediğiniz gibi gitmez. Sadece oynamaya devam edin' dedi. Ya teslim olacaktık ve 30 sayı farkla kaybedecektik ya da tekrar savaşacaktık. Taraftarlarımızın Beşiktaş taraftarları tarafından kuşatılmış bir şekilde orada oturduğunu görmek bizi düşündürdü. 'Hey, onlar teslim olmuyor. Biz sahaya çıkıp daha fazla savaşmalıyız. Bunu borçluyuz' dedik. Taraftar bize büyük güç verdi" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.