Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka kapış kapış

Pınar Karşıyaka kapış kapış

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi kadrosuna yenileme kararı alan Pınar Karşıyaka'nın eski oyuncuları, transferin gözdesi oldu. Eski oyuncuları transferin gözdesi

  • Ege Postası
  • 23.07.2017 - 13:13

Yeşil kırmızılıların yollarını ayırdığı isimlerden Owens Tofaş'la, Summers ise Galatasaray'la anlaştı. Yerlilerden Muhammed Darüşşafaka'ya, Soner ise Bahçeşehir Koleji'ne transfer oldu. Ponitka'nın da Zalgiris Kaunas veya Pınar Karşıyaka'nın geçen sezonki antrenörü Nenad Markovic'in çalıştırdığı Iberostar Tenerife'ye imza atabileceği bildirildi.

Pınar Karşıyaka ile sözleşmesini 25 bin dolar çıkış ücreti karşılığında feshetme hakkına sahip olan Ponitka'nın, geçen sezondan kalan alacaklarına karşılık bonservisini isteyeceği öğrenildi. Tüm yabancı oyuncularını değiştirmeye hazırlanan Pınar Karşıyaka, eski oyuncularından Petway ve Brown'a kontratlarından çıkmak için 25 bin dolar yatırdı. Transferde bir yandan sponsordan gelecek bütçenin netleşmesini beklerken diğer yandan ABD'li şutör guard Scott Wood'la anlaşan Pınar Karşıyaka, 4 yabancı daha alacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.