Dolar 32,3365
%0.17
Euro 35,2002
%0.05
Altın 2.247,160
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka taraftarı belediye başkanından şikayetçi

Pınar Karşıyaka taraftarı belediye başkanından şikayetçi

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba akşamı oynanan Pınar Karşıyaka-Umana Reyer Venezia maçının devre arasında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın koruması tarafından darp edildiğini iddia eden Karşıyaka taraftarı Bahtım Adeş, mahkemeye başvuracağını açıkladı. O taraftar şikayetçi oldu, Akpınar isyan etti:

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 15:45
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba akşamı oynanan Pınar Karşıyaka-Umana Reyer Venezia maçının devre arasında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın koruması tarafından darp edildiğini iddia eden Karşıyaka taraftarı Bahtım Adeş, mahkemeye başvuracağını açıkladı. 

Başkan Akpınar'a küfretmediğini öne süren Bahtım Adeş, kendisine kafa atan şahsın tespit edildiğini belirtirken şunları söyledi: 

"Avukatımla birlikte bu sabah ifade verdim. Olay yerinde şahitlerim de var. Burnum kırıldı ve operasyon geçirdim. Ensemde ve kolumla morluklar var. Bir hafta rapor aldım. Beş ay önce kalp krizi geçirip anjiyo olmuştum. Hem bana vuran şahsa, hem de onu azmettiren Hüseyin Mutlu Akpınar'a dava açacağım." 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise suçlamaları kabul etmedi. "Bizimle hiçbir ilgisi olmayan tatsız ve tasvip etmediğim bir olayın içine çekilmeye çalışılıyorum" dedi. Başkan Akpınar şunları söyledi: 

"Aileme ve şahsıma edilen küfürlere kılıf bulmaya çalışıyorlar. Karşıyaka taraftarıyla ve camiasıyla hiçbir sorunum yok. Gerçek Karşıyakalılar nezaketi, saygıyı, hoşgörüyü hayatlarının merkezine oturtanlardır. Bana ve aileme küfreden ve sonrasında iftira atanları bu camianın dışında tutuyorum" dedi. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.