Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka Trifunovic'le İtalya'da görüştü

Pınar Karşıyaka Trifunovic'le İtalya'da görüştü

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Antrenör Nenad Markovic'le yollarını ayıran Pınar Karşıyaka yönetimi, listenin ilk sırasında yer alan Aleksandar Trifunovic'le İtalya'da görüştü.

  • Ege Postası
  • 12.06.2017 - 13:58

Adidas Eurocamp'ı izlemek için Çizme'ye giden Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar, Asbaşkan Serhat Bayülken ve Genel Menajer Selim Çınar, aynı organizasyonu takip eden Sırp antrenörle bir araya geldi. son olarak Yeşilgiresun Belediyespor'u çalıştıran Trifunovic'in kafasındaki takım yapılanmasını öğrenip kendi planlarını paylaştıklarını söyleyen Işıldar, "Olumlu bir görüşme oldu. Planlarımız örtüşüyor. Yönetimle konuyu değerlendirip hafta içinde yeniden görüşeceğiz" dedi.

İtalya'da yalnız Trifunovic değil başka antrenörlerle de temas kurduklarını belirten Işıldar,

"Karşıyaka'ya gelmek isteyen pek çok isim var. Eurocamp'a oyuncu bakmaya değil, basketbol camiasıyla temas kurmaya gittik. Alternatifleri değerlendirdik" diye konuştu.

Genel koordinatörlük için de yine Yeşyilgiresun Belediyespor'dan Birtan Saka'yı gündemlerine almalarının bu kulüpten paket transfer yapacakları anlamına gelmediğini kaydeden Serdar Işıldar, "Menajerlerle çalışacağız ama sadece onların istediklerini alacağız fikri yanlış. Bizim istemediğimiz hiçbir oyuncu Karşıyaka'ya transfer olmayacak. Şimdiden transferi olgunlaşan 3-4 isim var" ifadelerini kullandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.