Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka'ya sakatlık kabusu

Pınar Karşıyaka'ya sakatlık kabusu

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde geçen sezon 28 yıl aradan sonra şampiyon olan Pınar Karşıyaka, bu sezon sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramadı.

  • Ege Postası
  • 12.04.2016 - 16:10

Dizinden sakatlanan pivot Palacios'un aralık, çapraz bağları kopan point guard Jones'un mart ayından bu yana forma giyemediği yeşil-kırmızılı ekibin skor yükünü çeken şutör guard Bracey Wright'ın da Darüşşafaka Doğuş deplasmanında omuzu çıktı. Wright'ın ne kadar süre takımdan ayrı kalacağı, çekilecek MR sonucunda belli olacak. 

Şampiyon kadrosundaki yıldızları yüksek ücretlerle rakiplerine kaptıran Karşıyaka, yerlerine trasfer ettiği Joe Ragland, Justin Carter ve Josh Carter'ı da kadrodan eleyip Wright, Jones, Abercrombie'yi almıştı.

Ligde Darüşşafaka Doğuş'a 78-67 yenilerek 14 galibiyette kalan Pınar Karşıyaka'nın ilk 4 şansı iyice azalırken antrenör Ufuk Sarıca, kalan 5 haftada bir an önce play off'u garantilemeye çalışacaklarını söyledi. Deplasmandaki son 10 maçın 9'unu kaybeden, buna karşılık evindeki performansıyla play off hattına tutunan Pınar Karşıyaka'nın antrenörü Ufuk Sarıca, "Sakatlıklar nedeniyle 4 yabancıyla oynuyoruz. 3 yabancıyla Fenerbahçe'yi yendiğimize göre mazeret üretmemeliyiz. Yerlileri oynatıyoruz ama bu yeterli olmuyor. Şu anda hedef play off'a girmek. Matematiksel olarak henüz bunu garantilemedik. Play off'a kaldığımızda ondan sonrasına bakarız" dedi. Kaf-Kaf'ta yeni yabancı takviyesi beklenmiyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.