Dolar 32,5589
%0.06
Euro 35,0114
%0.52
Altın 2.436,250
%0.54
Bist-100 9.776,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka'ya yeni yönetim

Pınar Karşıyaka'ya yeni yönetim

Pınar Karşıyaka'da yeni basketbol şube yönetimi belli oldu. Öte yandan Spor Toto Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi Antrenör Nenad Markovic'le yollarını ayıran Pınar Karşıyaka, listenin ilk sırasındaki Aleksandar Trifunovic'le haftaya görüşmeyi planlıyor.

  • Ege Postası
  • 08.06.2017 - 13:45

Spor Toto Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi Antrenör Nenad Markovic'le yollarını ayıran Pınar Karşıyaka, listenin ilk sırasındaki Aleksandar Trifunovic'le haftaya görüşmeyi planlıyor. Son iki sezonda ligde Yeşilgiresun Belediyespor'u çalıştıran 50 yaşındaki Sırp antrenör, daha önce Lietuvos Rytas, Zalgiris Kaunas, Panionios ve Kızılyıldız gibi takımlarda da görev yaptı. 

Eski basketbolculardan Birtan Saka'yı genel koordinatör olarak düşündüklerini kaydeden Başkan Mutlu Altuğ, "Saka zaten Trifunovic'in ekibinde yer alıyor. Göreve geldiği takdirde Genel Menajer Selim Çınar'la da yola devam edeceğiz. Trifunovic'le anlaşamazsak alternatiflerimiz hazır" dedi. Yönetim, sözleşmesi feshedilen Markovic'le veda yemeğinde bir araya geldi.

Pınar Karşıyaka'ya yeni yönetim

Öte yandan Pınar Karşıyaka'da yeni basketbol şube yönetimi belli oldu. Serdar Işıldar'ın şube başkanı olarak görev yapacağı yeşil kırmızılılarda Serhat Bayülken şube asbaşkanı oldu. Mustafa Celep, İlker Özer, Mete Yazıcı, Seyhan Akıncı, Ali Yüceışık, Kaan Akacun, Adnan Kurtulmuş, Mert Ulcay ve Seyfi Gürçay da basketbol şube yönetiminde görev yapacak. Karşıyaka'da Işıldar ve Bayülken, görev dağılımından sonra genç basketbolcuların şans aradığı Adidas Eurocamp'i izlemek için İtalya'ya gitti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.