Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina, Başbakan'ın memleketindeki 'hayır' çalışmasını anlattı

Piriştina, Başbakan'ın memleketindeki 'hayır' çalışmasını anlattı

CHP Genel Merkezi'nin görevlendirmesi sonucu, Başbakan'ın memleketinde 'hayır' çalışması yapan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 3 günlük mesaisinde edindiği izlenimleri  Ege Postası aracılığıyla aktardı.  Piriştina, Başbakan'ın memleketindeki 'hayır' çalışmasını anlattı:

  • Ege Postası
  • 23.03.2017 - 09:31

EGE POSTASI - Anayasa değişikliği teklifine yönelik 'hayır' tavrı sergileyen Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) genel merkez, partinin ilçe belediye başkanlarına CHP'nin zayıf olduğu ilçelerde çalışma görevi vermişti.

Bu kapsamda Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Başbakan Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'da 3 gün boyunca 'hayır' çalışması yaptı.

7 İLÇE 3 BELDE

7 ilçe, 3 belde gezen, çok sayıda STK'yı ziyaret eden Piriştina, Erzincan Cumhuriyet Meydanında da Nutuk dağıtmıştı.

Çalışmasını tamamlayıp İzmir'e dönen Piriştina, Ege Postası'na Erzincan'daki 'hayır' çalışmasıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

PİRİŞTİNA: ÖRGÜT DİNAMİK

Erzincan'da parti örgütünü beklediğinden daha dinamik ve heyecanlı bulduğunu vurgulayan Piriştina, "  Genelde iktidar değiliz, Erzincan'da yerelde de iktidar değiliz. Buna rağmen çok güçlü bir parti örgütümüz var. Bu beni çok memnun etti.  Kadınlarımız gençlerimiz güler yüzlü. Enerjileri çok yüksekti. Gittiğimiz her yerde çok kalabalık partili eşlik etti. Davaya inanmışlık yüksekti. İzmir'de çalışma yapıyormuşum gibi hissettim. Partililerimiz üstüne düşen görevlerinin farkındalardı. Açıkçası bu kadar beklemiyordum" dedi.

AKILLAR 'HAYIR, KALPLER 'EVET' DİYOR

Çok sayıda Erzincanlı'nın elini sıktığını sohbet ettiğini belirten Piriştina,  " 'Hayır'ın aslında ülke için ne kadar hayırlı olduğunun farkındalar. Başbakanın hemşerileri olması nedeniyle beyinlerinden başka kalplerinden başka karar geçiyor. Sanırım Erzincan'da başa baş çıkacak evet-hayır.... Başbakan Binali Yıldırım Erzincanlı olmasa 'hayır' çok farklı çıkardı diyebilirim. Fark çok az. Hayır çıkmaya yakın ama dediğim gibi Başbakan'ın memleketlileri olması 'hayır'ın önde çıkmasını engelleyen en önemli faktör. Bazıları akıllarından geçtiği için değil Başbakan dolayısıyla kalplerinden geçtiği için 'evet' diyor. " dedi.

İZMİR'DEYİM SANDIM

Geçtiğimiz günlerde Buca'da binlerce Nutuk dağıtan, bu çalışmayı Erzincan Cumhuriyet Meydanı'nda da gerçekleştiren Piriştina, " Nutuk dağıtırken bir an İzmir'deyim zannettim. Buca'daki ilgi ve enerji Erzincan'da da vardı" dedi.

Erzincan'da Piriştina'ya CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, Buca Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Kasım Akdağ, CHP Buca Gençlik Kolu Başkanı Haydar Göktepe ve hukukçu olarak da avukat Onur Temiz eşlik etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.