Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina: 'Bucaspor yeniden ayağa kalkacak'

Piriştina: 'Bucaspor yeniden ayağa kalkacak'

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 17 Mart Cuma günü olağanüstü genel kurula gidecek Bucaspor'un yeni bir sayfa açıp özlenen başarılı günlerine döneceğini söyledi. Başkan Piriştina'dan kongre açıklaması:

  • Ege Postası
  • 13.03.2017 - 15:08

Kongrede iş adamları İhsan Bozkurt ve Ahmet Doğan'ın başkanlık için yarışacağını belirten Piriştina, "İki adayımız da Buca'da önemli işlere imza atmış kişiler. Kendileriyle görüştüm ve desteğimi verdim. Bozkurt ve Doğan'dan başka aday çıkarsa da desteklerim. Seçimin son derece demokratik bir ortamda geçmesini diliyorum. Asla ben kimseye müdahele etmem, direkt başkan adayı gösteremem. Bucaspor için kim taşın altına elini koyarsa desteğimi veririm. 17 Mart'ta yeni bir dönem başlayacak ve Bucaspor yeniden ayağa kalkacak" dedi.

Piriştina, mevcut Başkan Çetin Kayışlı'nın tekrar aday olması halinde ona da destek vereceğini belirtti. Kayışlı'nın genel kurul kararını görevi bıraktığı için aldığını belirten Levent Piriştina, "Çetin başkanın yeniden aday olacağını sanmıyorum. Fakat bu işte yeniden olduğunu söylerse biz de kendisine saygı duyarız. Buca Belediyesi olarak tüm adaylarımıza desteğimizi vereceğiz" şeklinde konuştu. Sarı lacivertli kulüpte başkanlığa adaylığını koymayı düşünen eski asbaşkanlardan Adil Demir'in de bu hafta içinde Levent Piriştina ile bir araya gelmesi bekleniyor.

TARAFTARDAN KAN BAĞIŞI

Bucasporlu taraftarlar, kulübün 89. kuruluş yıl dönümü nedeniyle dün kan bağışı yaptı. 11 Mart'ta 1928'de kurulan sarı lacivertli kulüp yeni yaşına girerken, 89 taraftar Kızılay'a kan bağışında bulundu. Taraftarlar Derneği Başkanı Yiğit Oral, "Kulübümüz kongre sürecinde olduğundan ve camiada tam anlamıyla birliktelik sağlanamadığı için kutlama yerine farklı bir organizasyon yapmak istedik. Kuruluş yıldönümünün YGS sınavına denk gelmesi de bizi bu kararda etkiledi. Kan bağışı yapan tüm taraftarlarımıza teşekker ederim" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.