Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina'dan Erzincan'da 'Nutuk'lu 'hayır' mesaisi

Piriştina'dan Erzincan'da 'Nutuk'lu 'hayır' mesaisi

CHP, 16 Nisan’daki anayasa değişikliği referandumu için sürece belediye başkanlarını da dahil ederken, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Erzincan'a çıkarma yaptı. Piriştina, Başbakan'ın memleketi olan Erzincan'da ilçe ve STK ziyaretleri yaptı, Cumhuriyet Meydanı'nda nutuk dağıttı. CHP Buca'dan Başbakan'ın memleketinde 'hayır' mesaisi

  • Ege Postası
  • 20.03.2017 - 12:30

EGE POSTASI - Anayasa değişikliği için 'hayır' propagandası yapan Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Genel Merkez, 16 Nisan'daki referandum için büyükşehirlerdeki ilçe belediye başkanlarına farklı illerde görev verdi.

Partinin görevlendirdiği isimler arasında yer alan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Erzincan'a çıkarma yaptı. Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın memleketi olan Erzincan'da Piriştina'ya CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, Buca Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Kasım Akdağ, CHP Buca Gençlik Kolu Başkanı Haydar Göktepe ve hukukçu olarak da avukat Onur Temiz eşlik etti. 

KAR ALTINDA 'HAYIR' MESAİSİ

Piriştina ve beraberindekiler gün içinde Erzincan'da Çağlayan, Uluköy, Bayırbağ'da propaganda çalışması yaptı. Piriştina ve beraberindeki heyet kar yağışı altında vatandaşa ve esnafa 'hayır'ı anlattı. 

NUTUK DAĞITTI

Çeşitli STK ziyaretleri de yapan Piriştina, Erzincan Cumhuriyet Meydanı'nda Nutuk dağıtttı. Piriştina geçtiğimiz ay Buca'da 50 bin Nutuk dağıtmıştı.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.