Dolar 32,7007
%0.7
Euro 34,9095
%0.51
Altın 2.505,300
%0.84
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
PKK'dan kalleş saldırı: 10 şehit

PKK'dan kalleş saldırı: 10 şehit

Şırnak’ta bir grup PKK’lı terörist tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. DHA'nın son dakika haberine göre kalleş saldırıda 6 asker şehit oldu. Mardin'deki patlamada 4 asker şehit düştü. Şırnak ve Mardin'den çok acı haber

  • Ege Postası
  • 26.09.2016 - 17:00

PKK Şırnak'ta kontrol noktasına, Mardin'de ise askeri araca saldırdı, 10 asker şehit oldu. Mardin'deki patlamada 6 asker de yaralandı. 

Mardin'de patlama: 4 şehit

Şırnak’ta bir grup PKK’lı terörist tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. DHA'nınson dakika haberine göre kalleş saldırıda 6 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Bugün Mardin Derik'te PKK'lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında bomba patlatması sonucu 4 asker şehit olmuştu. Saat 17.02 itibarıyla çatışmanın sürdüğü belirtiliyor.

Edinilen ilk bilgilere göre, yeni Şırnak-Van karayolu Şırnak Cezaevi yakınlarında bulunan kontrol noktasına bir grup PKK’lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından çatışma çıktı. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

DHA'nın haberine göre ise güvenlik kaynakları saldırıda 6 askerin şehit olduğunu bildirdi.

YOL GÜVENLİĞİ SAĞLAYAN ASKERLERE YÖNELİK

 AA'nın haberine göre saldırı yapımı süren Şırnak-Van karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere yönelik düzenlendi.

KALABALIK PKK'LI GRUP SALDIRDI

Kalabalık PKK'lı terörist grubun roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdığı, askerlerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktığı gelen bilgiler arasında. 

Saat 17.17 itibarıyla çatışmanın sürdüğü belirtiliyor.   

Bugün Mardin Derik'te PKK'lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında bomba patlatması sonucu 4 asker şehit olmuştu. 

AYRINTILAR GELİYOR...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.