Dolar 32,5217
%-0.08
Euro 34,7710
%-0.27
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.713,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pore Cleaner nedi? Pore Cleaner kullananlar

Pore Cleaner nedi? Pore Cleaner kullananlar

Herkesin ortak şikayeti diyebileceğimiz siyah noktalardan kurtulmak pore cleaner sayesinde artık çok kolay. Siyah noktalardan, sivilcelerden, ölü deriden ve acı gözeneklerden bu ürün sayesinde kolayca kurtulabilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 02.10.2017 - 16:36

Siyah noktaların içerisinde bulunan yağ, kir, ölü deri gibi dokuları vakumu sayesinde çeken bu ürün, yüzünüzün sürekli olarak temiz kalmasını sağlayacak ve yeri tekrar kirle dolmayan gözenekler zaman içerisinde kapanacaktır. Ayrıca bu ürün yüze peeling etkisi yapacağı için yüzünüzü ölü deriden de arındıracak ve daha temiz, parlak, duru bir cilt sahibi olmanızı ile sağlayacaksınız. Peki bu ürünü nasıl kullanmak gereki? Ne kadar sürede sonuç veri? Siyah Noktalardan kurtulduktan sonra tekrarlar m? Bunlar ve pek çok daha farklı soruya bu yazımız sayesinde cevap bulabilirsiniz.

Pore Cleaner Kullanımı

Pore cleanerdan en iyi sonucu almak ve kalıcı çözümlere ulaşmak istiyorsanız ürünün talimata uygun olarak ve düzenli bir şekilde kullanılması çok önemlidir. O yüzden ürünü kullanmadan önce mutlaka kullanma talimatını okuyun ve size verilen talimatları uygulamaya özen gösterin.

Pore cleaner kullanmadan önce yüzünüzü ılık suyla hafifçe yıkayın. Yüzünüzü yıkarken herhangi bir cilt temizleyici ya da sabun gibi ürünler kullanmayın. Bu ürünler cildinizi çok kurutacağı için uygulama esnasında sizi rahatsız edebilir. İsterseniz yüzünüzü yıkadıktan sonra bir nemlendirici yoluyla nemlendirebilirsiniz.

Uygulama Öncesi Nemlendirici Kullanımı

Siyah Nokta ve akne gibi sorunlar genellikle yağlı ya da karma ciltlerde olmaktadır. Bu cilt tiplerinde nemlendirici kullanmaya gerek yoktur. Ancak kuru bir cildiniz varsa nemlendirici kullanmanızı tavsiye ederiz. Çünkü çok kuru olan ciltte alet daha sert etki oluşturabilir.

nemlendirici kullandıysanız hemen değil, bir 10-15 dakika kadar bekledikten sonra ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Pore cleaner kullanımı oldukça basittir. Tek yapmanız gereken çalışır haldeki aleti yüzünüzde masaj yapar gibi gezindirmektir. Aleti tüm cildinize eşit şekilde gezindirdiyseniz işlem tamamdır. mek isteyenler 99 liradan sahip olabilirler bu ürüne.

Uygulama Sonrası Besleyici Serum Kullanımı

Dilerseniz pore cleaner kullanımı sonrasında cildinizi besleyici serumla destekleyebilirsiniz. Çünkü uygulama esnasında gözeneklerin içi kirlerden arınacak ve gözenekler açılacaktır. Bu sayede besleyici serum cildinize daha iyi nüfuz edecek ve daha etkili olacaktır.

Eğer daha önce kullandığınız gözenek sıkılaştırıcı bir ürün varsa bu ürünü de pore cleaner uygulaması sonrası kullanabilirsiniz. Cildinizdeki gözeneklerin açılması sayesinde cildiniz nefes alacaktır. İşte bu durumu değerlendirmeniz mümkün.

Duş Sonrası Pore Cleaner Kullanımı

Duş en basit haliyle bir temizlik ve arınma amacı olsa da, diğer bir yönüyle bir buhar odası etkisi yaratmaktadır. Duş esnasında hem sıcak suya hem de sıcak suya maruz kalmak insanda bir gevşemeye sebep olmaktadır. Iste aynı etki ciltte de oluşmaktadır. Cildin yumuşaması ve nemlenmesi sayesinde siyah noktalar çok daha kolay vücuttan çıkacaktır. Bu nedenle duş sonrası ekstra bir uygulamaya gerek kalmadan pore cleaner kullanımı da etkili sonuç verecektir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.