Dolar 32,4485
%-0.08
Euro 34,7187
%-0.04
Altın 2.499,020
%0.58
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rahvan yarışındaki ölüm kamerada

Rahvan yarışındaki ölüm kamerada

İzmir'in Çiğli İlçesi'ndeki Kaklıç pistinde, geçen pazar günü düzenlenen rahvan at yarışlarında 37 yaşındaki Ali Muslu'nun, attan toprak zemine düşüp başını çarparak hayatını kaybetmesi, yarışı izleyen bir kişi tarafından görüntülendi. Rahvan yarışındaki

  • Ege Postası
  • 28.09.2016 - 09:20

Kaklıç'taki özel olarak hazırlanan pistte Çiğli Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından geçen pazar, rahvan at yarışları düzenlendi. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen rahvan atları, döner koşu pistinde bir araya geldi. 200 farklı at baş, başaltı, büyük orta, küçük orta, deste, taylar (4 yaş), taylar (3 yaş) tozkoparan, ithal A ve ithal B kategorilerinde yarışmaya başladı. Saat 13.00'da yapılan organizasyon sırasında pistte yarışan atlardan biri tökezleyince atın binicisi 37 yaşındaki Ali Muslu, attan başının üstüne toprak zemine düştü. Boynu kırılan binici yaşamını yitirdi. İki çocuk babası olan geçimini nalbantlık, seyislik ve jokeylik yaparak sağlayan Ali Muslu, Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde toprağa verildi.

Bu arada yaşanan feci kazanın bir yarış sever tarafından cep telefonuyla görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, Muslu'nun atının diğer atların arasında koştuğu sırada bir anda tökezleyip ön ayaklarının üstüne düştüğü, dengesini kaybeden Muslu'nun da atı aşıp toprak zemine başını çarptığı görüldü. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.