Dolar 32,6130
%0.43
Euro 34,6770
%-0.16
Altın 2.524,880
%1.63
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Referandumda hava nasıl olacak'

Referandumda hava nasıl olacak'

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, anayasa değişikliği halk oylaması öncesi meteorolojik değerlendirme yaptı, "Hükümet sistemi halk oylamasında ülkemizin geneli parçalı ve çok bulutlu seyredecek" dedi. Bakan'dan meteorolojik değerlendirme

  • Ege Postası
  • 15.04.2017 - 15:40

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması’nda ülkenin genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Antalya, Hatay, Elazığ ve Bingöl çevrelerinin hafif olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiğini belirtti.

Pazar günü İstanbul, İzmir ve Ankara’da beklenilen hava durumu tahmini ise şöyle:

İstanbul parçalı çok bulutlu geçecek, maksimum sıcaklık 21 derece olacak. İzmir parçalı çok bulutlu geçecek, maksimum sıcaklık 22 derece. Ankara ise sabah saatlerinde az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı çok bulutlu olacak, lokal 13.00 -19.00 saatleri arası hafif sağanak yağışlı geçecek. Maksimum sıcaklık ise 21 derece olacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması’nın ülkemiz geleceği için güzelliklere vesile olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

           

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.