Dolar 32,3731
%0.17
Euro 35,0661
%0
Altın 2.326,230
%0.25
Bist-100 9,10
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Reklam Ajansı

Reklam Ajansı

Reklam ajansları reklam projelerini üstlenen yapımcı şirketlere oyuncu temini yapan firmalardır.

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 12:11

Reklam ajansları reklam projelerini üstlenen yapımcı şirketlere oyuncu temini yapan firmalardır. Günümüzde reklam ajansları pek çok sektöre hizmet verebilmektedir. Özellikle televizyon sektörüne hizmet veren firmaları oyuncu ve reklam mankenliği temini konusunda yapımcı şirketlerin işini çok kolaylaştırdığını söyleyebiliriz.

Film ve dizilerde oynayacak bir yüzünüzün olduğunu söyleyenler varsa, oyunculuk yeteneğinizin olduğunu çevrenizden duyuyorsanız, bu özelliklerinizi hemen değerlendirin diyoruz. Sitesine girin ve cast ajans başvuru formu doldurarak ajansımıza kayıt yaptırın. Oyunculuk eğitimi alarak veya var olan yeteneğinizi kullanarak dizi ve sinema dünyasına girebilir, ajansımızla sektörün renkli dünyasına ilk adımı atabilirsiniz.

Geleceğinizi değiştirmek, keyifle yapacağınız bir işinizin olmasını istemek sizin elinizdedir. Web sayfamızda bulunan oyunculuk başvurusu formunu doldurun ve hayallerinize giden yolda yürümek için ilk adımı atın. Kendine güvenen, oyunculuk yeteneği olduğuna inanan ve hayatına oyuncu olarak devam etmek isteyenleri ajansımıza bekliyoruz.

Türkiye’nin En Dinamik Reklam Ajansı

Türkiye’nin en iyi ve en genç kadrosuna sahip Ajans Reyting reklam sektörüne kazandırdığı yeni yüzler ile kendinden söz ettirmeyi başarmış cast ajansıdır. İstanbul’da bulunan Ajans Reyting sizlerden gelen talepleri, reklam sektörünün taleplerine göre değerlendirip reklam dünyasına yeni yüzler kazandırmaya devem etmektedir. Ajans Reyting oyunculuk, mankenlik yada tanıtım hostesi serüvenine başlamanız için en güvenilir ve en doğru adrestir.

Sizlerde reklam oyunculuğu kariyerinize emin adımlar ile başlamak istiyorsanız Reyting Ajans'ın sitesinde bulunan başvuru formunu doldurabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru formu için http://www. adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.