Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
RTÜK'e İzmir'den o programlar için 3 bin imzalı başvuru

RTÜK'e İzmir'den o programlar için 3 bin imzalı başvuru

Türk Eğitim- Sen İzmir şubeleri tarafından, televizyon kanallarında yayınlanan moda ve izdivaç programlarının kaldırılması için toplanan 3 bin imzalı dilekçe RTÜK'e gönderildi. İzmir'den 3 bin imzalı dilekçe gönderildi

  • Ege Postası
  • 15.03.2017 - 16:21

Türk Eğitim- Sen İzmir şubeleri bir süre önce, televizyon kanallarında yayınlanan moda ve izdivaç programlarının kaldırılması için imza kampanyası başlattı. Söz konusu programlar yerine, kaliteli programların izleyicilerle buluşmasını isteyen Türk Eğitim-Sen İzmir şubeleri, kampanya kapsamında yaklaşık 3 bin imza topladı. İmzalar dilekçeyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) gönderildi.

Türk Eğitim-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Merih Eyyup Demir, moda ve izdivaç programlarının toplumu uyuşturduğunu ve gelişen olaylara karşı toplumu duyarsızlaştırdığını savundu. Başkan Demir, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum itibariyle geleceğimize yönelik atmamız gereken adımlar ve almamız gereken önlemler olduğu aşikardır. Gelecek nesillerimize aktaracaklarımız ışığında geleceği yönetecek evlatlarımızın dünya konjonktürü çerçevesinde ülkemizi hedeflerine ulaştırma da ellerinin güçlü olması bizlerin bugünden verebileceklerimiz ile alakalı. Eğitim; aile, okul ve çevre üçgeninde değerlendirilmesi gereken bir olgu. Gelişen olaylar karşısında toplumun sağlıklı analiz yapabilmesinin önünü tıkayan sözde televizyon programlarının kaldırılarak, yararlı, bilgi ve liyakat esaslı televizyon programlarına yer verilmesi gerekiyor" dedi. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.