Dolar 32,5095
%0.19
Euro 34,8267
%0.3
Altın 2.490,760
%1.16
Bist-100 9.540,00
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sahnede kadınların dostluk hikayesi

Sahnede kadınların dostluk hikayesi

Gaziemir Belediye Tiyatrosu’nun kadın oyuncuları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında lise arkadaşlarının yıllara dayanan dostluklarını sahneye taşıdı

  • Ege Postası
  • 11.03.2017 - 09:38

Gaziemir Belediye Tiyatrosu’nun kadın oyuncuları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Beş Kız Arkadaş isimli oyunu sahneledi. Ergun Sav’ın kaleme aldığı oyunu Vedat Mehmet Konuk yönetiminde kadın oyuncular Aysel Öztürk, Şefika Cinali, Esma Helvacı, Sevgi Candır Kuş, Seniha Gül başarıyla sahneye taşıdı.

Gaziemirli tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun 5 kız arkadaşın lise mezuniyetlerini kutlamak için gittikleri tatil beldesinde başlarından geçen ve on yıl sonra yine aynı yerde buluşmalarını konu alıyor. Liseli beş kız arkadaşın yıllar sonra buluşması ve yaşantılarındaki değişim hem güldürdü, hem de düşündürdü. 

Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda, yıllar sonra arkadaşların hepsi değişmiş, kariyer sahibi olmuş, evlenmiş ve çocuk sahibi olmuşlardır. Değişmeyen tek şey ise yıllara meydan okuyan arkadaşlıklarıdır. Dram ve komedinin başarıyla harmanlandığı oyun, izleyicilerin beğenisini kazandı, alkış aldı.

Oyun sonunda Belediye Meclis Üyesi Şenay Çavdar’ın plaket verdiği yönetmen Vedat Mehmet Konuk, “Bize her türlü desteği vererek sahne almamızı sağlayan Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.