Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sahnede Türk-Yunan esintisi

Sahnede Türk-Yunan esintisi

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde Ayça Gündüz Quartet & George Kontrafouris konseri büyük ilgi gördü.

  • Ege Postası
  • 11.03.2016 - 13:31
Caz standartlarını yeni bir yorumla sunan Ayça Gündüz (vokal), Ayhan Öztoplu (davul), Ozan Musluoğlu (kontrbas) ve Engin Recepoğulları (tenor saksafon) ile Yunanistan'ın önemli caz piyanistlerinden George Kontrafouris, AASSM Küçük Salonu dolduran dinleyicilerine nostaljik bir caz gecesi yaşattı. 

İzmir Yunanistan Başkonsolosluğu işbirliği ile yapılan konser, Yunanlı Besteci Hacıdakis'in geleneksel motifler taşıyan aşk temalı şarkısının caz yorumuyla sona erdi. Ayça Gündüz'ün yumuşak sesi, Musluoğlu ve Öztoplu'nun heyecan uyandıran bas ve davul soloları, Recepoğulları'nın şarkılara renk ve değer katan eşliği ve ilk kez birlikte çalmalarına rağmen piyanist Kontrafouris'in Dörtlüyle uyumu konserin, Festival'in unutulmazları arasına girmesini sağladı.

23. İzmir Avrupa Caz Festivali 14 Mart Pazartesi günü İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak Luca Costantini Quartet konseriyle devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.