Dolar 32,5816
%0.33
Euro 34,6622
%-0.2
Altın 2.527,090
%1.71
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şampiyonluğu zeybek oynayarak kutladılar

Şampiyonluğu zeybek oynayarak kutladılar

Bayraklı Belediyesi’nin Türkiye şampiyonu halk oyunları ekibi, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret etti. Şampiyonluk kupasını Karabağ’a getiren gençler şampiyonluk pastası kesti, zeybek oynadı, hatıra fotoğrafı çektirdi. Şampiyon ekibi kutlayan Başkan Karabağ, “Ben görevde olduğum süre içinde sizlere elimden gelen desteği vereceğim” dedi. Şampiyonluğu zeybek oynayarak kutladılar

  • Ege Postası
  • 15.08.2017 - 09:45

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun Artvin’de düzenlediği Gençler Türkiye Finali’nde önemli bir başarıya daha imza atarak geleneksel düzenlemeli dal kategorisinde Türkiye şampiyonu olan ve geçtiğimiz yılki başarısını tekrarlayan Bayraklı Belediyesi halk oyunları ekibi kupayı Başkan Hasan Karabağ’a getirdi. Belediye binası önünde kupayla birlikte kısa gösteri yapan ekip, şampiyonluğu zeybek oynayıp, pasta keserek kutladı. Halk oyunları ekibini Artvin’de düzenlenen final müsabakalarında da yalnız bırakmayan başkan Karabağ, genç folklorcuları tek tek tebrik etti.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIM"

Genç ekibin her zaman yanlarında olduğunu ve desteklemeye devam edeceklerini belirten Başkan Karabağ, “Kadın basket takımımız birinci lige çıktı. Sualtı zıpkınla balık avlama takımımız Türkiye şampiyonu oldu. Voleybol yıldızlar İzmir üçüncüsü oldu. Bu arkadaşlarla birlikte şampiyonluk yemeği organize edeceğiz. Şunu gördüm; Ege oyunları, ege zeybeği düzenlemeli dalda gösteri açısından Karadeniz oyunları ve diğer oyunlar karşısında biraz avantajlı. Daha çok figür yapabiliyorsun. Hepinizin eline yüreğine sağlık. Bu ekibi korumak istiyoruz. Alttan da yeni arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Ben görevde olduğum sürece elimden gelen bütün desteği sizlere vereceğim” diye konuştu.

Başkan Karabağ ve halk oyunları ekibi daha sona şampiyonluğu pasta keserek kutladı. Genç ekip belediye binası önünde zeybek gösterisi yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.