Dolar 32,5178
%-0.09
Euro 34,7884
%-0.22
Altın 2.420,660
%-0.39
Bist-100 9.749,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sanayici gözünü lojistik köye dikti

Sanayici gözünü lojistik köye dikti

Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem, İzmir-İstanbul Otoyolu ile rahatlayan bölgenin lojistik köy ve Yiğitler Barajı yatırımlarının tamamlanmasıyla şaha kalkacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 02.04.2017 - 12:11

Kemalpaşa'nın Türkiye'nin en yüksek sanayi potansiyeline sahip ilçelerinden birisi olduğunu belirten KESİAD Başkanı Zeki Yöndem, Kemalpaşa bölümü tamamlanarak hizmete alınan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun bölgeyi rahatlattığını belirterek, "Otoyolun bölgemizden geçen kısmının hizmete alınması, ulaşım açısından büyük bir rahatlama sağladı. Artık fabrikalarımıza daha hızlı ve güvenli ulaşıyoruz. İstanbullu yatırımcılar da şimdiden gözlerini bölgemize çevirmiş durumdalar. Yatırım için yer arıyorlar" dedi.

"LOJİSTİK KÖY VE BARAJ ŞAHA KALDIRIR"
Bölgenin kalkınmasının hızlanarak sürmesi için lojistik köy ve Yiğitler Barajı projelerinin tamamlanmasının önemine dikkat çeken Yöndem, "İzmir-İstanbul Otoyolu projesinden çok memnun olsak da, bu yatırımın tam anlamıyla işlevsellik kazanması için bölgemizi lojistik açıdan çok avantajlı konuma getirecek 'lojistik köy' projesinin de hızla tamamlanması gerekiyor. Ayrıca Yiğitler Barajı'nın da tamamlanarak hizmete alınması, uzun süredir su sıkıntısı yaşayan bölgemizin büyük bir yarasına merhem olarak yatırımcıları bölgemize çekecektir" diye konuştu. Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) içerisindeki yeni parselasyon çalışmalarının da sona yaklaştığını hatırlatan Yöndem, "KOSBİ yönetimi yeni parselasyon çalışmalarını hızla son aşamaya getirdi. Yatırımcıların gözdesi konumundaki ilçemizde, KOSBİ bünyesinde yatırıma açılacak bu parseller de yeni yatırımcıları cezbederek bölge ekonomisinde büyük bir hareketlenme yaratacaktır" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.