Dolar 32,3469
%0.3
Euro 35,1453
%0.07
Altın 2.301,620
%1.06
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şansınız bol olsun

Şansınız bol olsun

Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol takımı, Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B grubunda 16’da 16 yaparak grubu lider bitirdi. Adını eleme gruplarına seri başı olarak yazdıran takımı ilk maçını yarın (cuma) saat 17.00’da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda Düzce Belediyespor ile karşılaşacak.  Bayraklı'nın yenilmezleri Düzce karşısında

  • Ege Postası
  • 16.03.2017 - 09:54

2016-2017 sezonu eleme grupları için önceki günlerde İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda kura çekimi düzenlendi. Yapılan kuranın ardından Bosna Basket, Burhaniye Belediyespor, Fixoto Gençlik, AK Kadirli ve Düzce Belediye, grubunu yenilgisiz lider bitiren Bayraklı Belediyespor’un eleme gruplarında rakipleri oldu. 6’şarlı 3 grupta 18 takım, 6’lı finale kalmak için grubunu ilk 2 sırada bitirmek zorunda.

YOLUN SONU FİNAL

Bayraklı Belediyespor Kadın Basketbol takımı koçu Muhammet Ali Güntürk, “16 haftayı geride bıraktık. Sporcularımız daha önce 2 ay kadar sıkı bir çalışmanın içindeydi. Geçen seneki kadroyu koruduğumuz için daha rahat oldu çalışmamız. Belediye başkanımız her zaman arkamızda oldu, bizi destekledi. Aynı başarıyı göstermek için elimizden geleni yapacağız. Belediye Başkanımız bir baba edasıyla duruyor. Bizler oyuncularımıza ağabey edasıyla yaklaşıyoruz. Onlar kendi içinde kardeş gibi duruyor. Burada bir aile ortamı olduğu için şu anda hiçbir sıkıntımız yok. Gruptan aynı başarıyla çıkacağımıza, final 6’ya kalıp oradan da 1. lig’e çıkmak için İzmir ve Bayraklı adına çalışacağız” dedi.

AYNI BAŞARAYI TEKRARLAYACAKLAR

“Kızlarımıza güvenimiz her zaman tam” diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kızlarımız gruplarındaki 16 maçın 16’sını da kazanarak bizleri gururlandırdı. Gerçekten büyük bir başarı elde ettiler. Bayraklı’nın adını duyurdular. Şimdi eleme gruplarında mücadele edecekler. Aynı başarıyı burada da tekrarlayacaklarına inancımız tam. Önümüzde kazanmamız gereken maçlar var. Aynı başarıyı tekrarlayacaklarından eminiz. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.