Dolar 32,5548
%0.02
Euro 34,8868
%0.06
Altın 2.428,600
%-0.06
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saraçoğlu Stadyumu'nun yerine AVM mi yapılacak'

Saraçoğlu Stadyumu'nun yerine AVM mi yapılacak'

İzmir'in Ödemiş İlçesi'ndeki Ulus Meydanı'na halkın spor yapıp yeşille buluşacağı bir dinlenme alanı kazandırılacak. Saraçoğlu Stadyumu'nun yerine AVM mi yapılacak'

  • Ege Postası
  • 11.04.2017 - 16:18

AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ulus Meydanı'nda bulunan Saraçoğlu Stadyumu'nun yıkılarak yeşil alan olarak kullanılacağını açıkladı. Alanda büyük alışveriş merkezleri yapılacağı iddialarına yanıt veren Badem, "Burada AVM yapılmayacak. Burası halkın rahatlıkla dinlenebileceği, aileleriyle gelip yeşil alanda zaman geçirebileceği bir yer olacak.

Ödemiş'te yeşil alana büyük bir ihtiyaç var. Bunu düşünerek, bu projemizi hayata geçirmek istiyoruz. Gençlerin çimler üzerine oturarak, konser seyredebileceği bir alan olabilir. Biz halkımızın sağlığını düşünerek ilçemizde yeşil alanları çoğaltmak istiyoruz. Şehrin göbeğinde Ödemişli'nin rahatça ulaşabileceği modern bir yer olacak. Futbol sahasının olduğu alanı kimseye yedirmeyeceğiz. Bunu halkımızın bilmesini istiyoruz. Burası mükemmel bir dinlenme alanı haline gelecek. Bir kafeterya yapılarak, halkın spor yapabileceği, dinlenip çayını içebileceği bir alan haline dönüştüreceğiz. Buradan da kimsenin siyaset yapmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.