Dolar 32,6006
%0.27
Euro 34,7744
%0.32
Altın 2.413,640
%-0.79
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saray için deprem uyarısı

Saray için deprem uyarısı

Ege Denizi'nde önceki gün yaşanan 6,3 büyüklüğündeki depremin yarattığı tedirginlik kent genelinde devam ederken, Konak Belediyesi Meclis Eski Üyesi ve Şehir Plancısı Ertuğrul Aksoydan'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımı dikkat çekti. Eski meclis üyesinden Kocaoğlu'na flaş çağrı

  • Ege Postası
  • 15.06.2017 - 10:45

EGEPOSTASI - Depremin en çok hissedildiği ve büyük panik yaşanan kent merkezi Konak'ta, resmi kurum binalarıyla birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU'ya ait hizmet binası yaşanan şokun ardından tahliye edilmişti. Ertesi gün "Hizmet binası alarm veriyor, yönetim sessiz" diyerek durumu protesto eden personel işe bir saat geç başlamış, tartışmalar da beraberinde gelmişti.

2006 yılında hazırlanan üniversite raporları ile depreme dayanıksız ve çürük olduğu tespit edilen Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki hizmet binasında yaklaşık 11 senedir hiçbir tedbir alınmadı. Yaşanan bu durum uzun süredir gündemde kalırken, eski meclis üyesi Ertuğrul Aksoydan'ın sosyal medyadaki paylaşımı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu'na çağrısı ise dikkat çekti.

"ATATÜRK POSTERİ ASARAK OLMAZ"

Konak Belediyesi'nin eski meclis üyesi Aksoydan, Kocaoğlu'na "Büyükşehir binası 'çürük'... Derhal tahliye edilmesi gerekiyor" diyerek seslendi ve paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Boyatarak ya da Atatürk posteri filan asarak o yapıyı ayakta tutmak imkansız... İnsanlar endişe içinde haklı olarak. Biz evimize girmeye çekinirken, o binaya girip kelle koltukta çalışmak hiç kolay değil. Örneğin bana desen ki "Ertuğrul ben Buğra'yı görevden alayım, gel yerine sen otur" desen, yemin ederim o binaya girmem. O yüzden gel etme eyleme, binayı derhal boşalt. Bak her gün ulusal kanallarda fink atıyorsun "Belediyemiz AAA kredi notu aldı" diye. Eğer o bina çökerse bakkal ekmek bile vermez sana. Ayrıca bütün siyasi hayallerin de biter bak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.