Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sarı, Güler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyor!

Sarı, Güler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyor!

AK Parti Çiğli İlçe Gençlik Kolu Başkanı Emre Sarı, mevkidaşı CHP'li Baransel Güler hakkında suç duyurusunda bulunacak. Sarı, Güler'in geçtiğimiz hafta TBMM önünde polisle yaşanan kavgada kullandığı iddia edilen "Faşist Türkiye" sözünü yargıya taşıyacak. AK Partili Başkan'dan, CHP'li mevkidaşına karşı yargı hamlesi

  • Ege Postası
  • 29.11.2016 - 15:40

EGE POSTASI - Geçtiğimiz hafta TBMM'de Meclis TV'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasını kesmesinin ardından toplantı çıkışında İzmir Çiğli'den Ankara'ya giden grupla meclis polisi arasında arbede çıkmıştı.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a polisler tarafından küfür edildiği iddiasıyla polis ve Çiğli'den gelen CHP'li gençler arasında başlayan gerginlik yumruklu kavgaya dönüşmüştü.

TBMM'de arbede: İzmirli başkana küfür iddiası!
TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı grubu ve polisi yatıştırarak kavgayı sona erdirmiş, Çiğli İlçe Gençlik Kolu Başkanı Baransel Güler, yaşananları Bahçekapılı'ya aktarmıştı.

TBMM önünde yaşanan arbede sonrası AK Parti cephesinden sürpriz bir hamle geldi.
AK Parti Çiğli İlçe Gençlik Kolu Başkanı Emre Sarı, mevkidaşı CHP'li Güler hakkında suç duyurusunda bulunacak. Sarı, Güler'in Bahçekapılı'ya yaşananları aktardığı ve video kayıt altınada alınan konuşması sırasında "Faşist Türkiye" diye bağırdığı iddiasıyla CHP Çiğli Gençlik Kolu Başkanı hakkında yarın (çarşamba) savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

Sarı, konu hakkında şu açıklşamayı yaptı;
" 'Faşist Türkiye' sözünü siyasetin etik kurallarını benimsememiş, genelde kavgacı üslubu ile karşımıza çıkan CHP'nin Çiğli gençlik kolu başkanı Baransel Güler'in ağzından duyuyoruz. Mecliste yaşanılan kavga ve sonraki süreç milli iradenin temsilcileri olan biz AK Parti gençliğini rahatsız etmiştir. Tek görevleri yüce meclisimizin güvenliği ve huzurunu sağlamak olan mecliste görevli polisler ile münakaşaya giren CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi meclisimizin huzurunu bozmuştur. Bu tatsız olay sonrasında yaşanılanlar kabul edilebilir bir durum değildir. Grup Baskanvekilimiz Ayşe Nur Bahçekapılı Hanımefendinin karşısına geçen CHP Gençlik Kolu Başkanı küfürlü konuşuyor. Sonrasında ise video kayıtlarında da olduğu gibi "Faşist Türkiye " diye bağırıyor. AK Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkanı olarak CHP Çiğli Gençlik Kolu Başkanı Baransel Güler'e soruyorum; 'Sen hangi devletin vatandaşısın 'Hangi mantıkla büyük Türk milletini bir bütün faşist Türkiye diye itham ediyorsun' Partimizde yetkili kişilerle görüştüm. Baransel Güler  hakkında yarın (Çarşamba) "Faşist Türkiye" sözü nedeniyle suç duyurusunda bulunacağım..."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.