Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,6930
%-0.11
Altın 2.525,960
%1.67
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sarıküse ve yönetim 'devam' dedi!

Sarıküse ve yönetim 'devam' dedi!

CHP İzmir'de, Gençlik Kolları MYK'sının, il gençlik kolları yönetimini by-pass eden Foça ve Bergama kararı sonrası gözler 'istifa' sinyali veren İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse'deydi. İlçe başkanlarından ve yönetimden destek alan Sarıküse, 'devam' kararı aldı. MYK'nın by-pass gibi hamlesi sonrası gözler Sarıküse'deydi

  • Ege Postası
  • 10.05.2017 - 10:27

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Gençlik Kolları Yönetimi tarafından görevden alınan Foça ve Bergama gençlik kolu başkanları, Gençlik Kolları MYK'sının il yönetiminin görevden alma kararını bozması nedeniyle koltuğa geri dönmüşlerdi.

CHP İzmir'de flaş gelişme: MYK il yönetiminin kararını bozdu

Gençlik kolları MYK'sının il gençlik kolları yönetimini adeta by-pass eden kararı sonrası gözler İl Gençlik Kolu BaşkanI Sinan Sarıküse ve yönetimine çevrilmişti.

Kulislerde Sarıküse ve kendisiyle birlikte eden yöneticilerin istifa edebileceği konuşuluyordu. Yakın çevresine 'istifa' sinyali veren Sarıküse, ilçe başkanları ve yönetimden gelen destek sonrası 'devam' kararı aldı.

Sarıküse'yi Genel Merkez'in kararı sonrası 20'in üstünde ilçe başkanının aradığı ve "Bırakma" mesajı vererek destek oldukları öğrenildi. 

Dün akşam il yönetimiyle toplantı yapan Sarıküse'ye yöneticiler de destek çıktı. 

Sarıküse'nin hem ilçe başkanlarından hem de yönetimin çoğunluğundan gelen destek sonrası 'devam' kararı aldığı öğrenildi.

KİŞİSEL BAKSAYDIM İSTİFA EDERDİM

Sarıküse'nin toplantıda il yöneticilerine, "Genel Merkezin kararlarına saygılıyız. Gençlik Kolları Başkanımızın arkasında bugüne kadar dimdik durduk, bundan sonrada durmaya devam edeceğiz. Kişisel olarak baksaydım istifa ederdim. Ama kişisel bakmıyorum. Partimi ileri taşımak için çalışmaya devam edeceğim. Beni oylarıyla bu noktaya getiren gençlere sırtımı dönemem. Bu süreçte ilçe başkanlarımız ve sizler çok destek oldunuz. Birlikte partimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dediği öne sürüldü. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.