Dolar 32,3731
%0.17
Euro 35,0661
%0
Altın 2.326,230
%0.25
Bist-100 9,10
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seferihisar'da 5 gün bayram

Seferihisar'da 5 gün bayram

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Seferihisar Belediyesi ve Teos Marina işbirliğiyle düzenlenen Teos Çocuk Şenliği, 19 Nisan Çarşamba günü başlayacak. Çağan Irmak'lı, Ömür Gedik'li rengarenk şenlik

  • Ege Postası
  • 19.04.2017 - 09:29

Seferihisar'da Çocku Bayramı kapsamında, birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleşeceği şenlikte, Seferihisarlı ünlü yönetmen Çağan Irmak, “Evladın İçin Ağaç Dik” kampanyası kapsamında fidan dikimine katılacak. Yine ünlü gazeteci-yazar ve pop müzik sanatçısı Ömür Gedik sevilen şarkılarını seslendireceği konserinde Seferihisarlılarla buluşacak.  Uluslararası Halk Dansları gösterileri ve yöresel yemek yarışmasıyla renklenecek programda daha birçok sürpriz etkinlik olacak.

19 Nisan Çarşamba günü çocuklar önce Seferihisar Kaymakamı İlhan Abay’ı, ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer’i, öğleden sonra ise Teos Marina Müdürü Faruk Güllü’yü ziyaret edecek.

Teos Çocuk Şenliği, Saat 15.00’de Şehitler Çeşmesi önünden kortej yürüyüşüyle start alacak. Korteje Seferihisarlı çocuklarla beraber 5.Seferihisar Halk Dansları Festivali için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ukrayna, Makedonya ve Gaziantep Oğuzeli’nden gelen misafir çocuklar da katılacak. Kortejin hemen ardından Seferihisar Belediye Bandosu’nun konseri gerçekleşecek.

ÇAĞAN IRMAK ÇOCUKLARLA FİDAN DİKECEK

20 Nisan Perşembe günü Saat 14.00’te  Seferihisar Belediyesi Kocaçay Mevkii Ağaç Dikim Alanı’nda Tema Vakfı’nın organize ettiği “Evladın İçin Ağaç Dik” projesi kapsamında çocuklarla birlikte fidan dikimi yapılacak. Etkinliğe Seferihisarlı ünlü yönetmen Çağan Irmak da katılacak.

Seferihisar Belediyesi 21 Nisan Cuma günü çocukları İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’na götürecek.

YÖRESEL YEMEKLER YARIŞACAK

22 Nisan Cumartesi günü ise Turizm Haftası kapsamında Saat 13.00’te Sığacık Kaleiçi’nde İzmir Valiliği, İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Seferihisar Belediyesi ve İzmir Aşçılar Derneği işbirliğiyle Yöresel Yemekler Yarışması düzenlenecek. Saat 15.00’te ise Teos Marina’da Çocuk Şenliği Atölye çalışmaları ve Kaleiçi’nde Çocuk Halk Dansları sahne performansları ve illüzyon gösterisi düzenlenecek.

ÖMÜR GEDİK SAHNEYE ÇIKACAK

23 Nisan Pazar günü resmi bayram törenine katılacak çocuklar, programda halk dansları gösterilerini sunacak. Program Teos Marina’da atölye çalışmalarının ardından Saat 19.00’da Çocukların Gala Gecesi programı ve Ömür Gedik’in konseriyle tamamlanacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.