Dolar 32,5643
%0.28
Euro 34,7209
%-0.03
Altın 2.488,760
%0.17
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seferihisar'da Teos Marina seferberliği!

Seferihisar'da Teos Marina seferberliği!

İZMİR'in Seferihisar ilçesinde, son günlerde yağan sağanak yağmurlarla birlikte dağlık alanlardan derelerle Teos Marina'nın kanalına taşınan kaya ve dal parçaları ile katı atıklar, belediye ekiplerinin de yardımıyla temizlendi. Atıkların denize ulaşıp, kirliliğe neden olması engellendi. Sağanak yağış sonrası böyle oldu

  • Ege Postası
  • 17.01.2017 - 10:59

Daha önce Teos Marina tarafından yaptırılan iki kademeli katı atık çöp tutucu, atıkların denize ulaşmasını ve kirliliği önledi. Mavi bayrak sahibi Teos Marina, denizin kirlenmemesi için ekiplerini seferber ederken, kanalın temizliği için Seferihisar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yardım istedi.

İZSU Dereler Sorumlusu Turgay Toksoy önderliğinde Teos Marina'da çalışma başlatıldı. Kanaldaki tel örgünan önünde biriken, derelerin yağmur sularıyla birlikte taşıdığı kaya ve dal parçaları ile çöpler, kepçe yardımıyla kanaldan alınıp, kamyonlara doldurularak belediye çöp depolama alanına taşındı. 

Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata ve Seferihisar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hakan Orhunbilge de marinaya gelerek çalışmaları yerinde izledi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.