Dolar 32,5972
%0.38
Euro 34,7297
%-0.01
Altın 2.499,090
%0.59
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit Fethi Sekin Parkında hayat var

Şehit Fethi Sekin Parkında hayat var

İzmir Adliye Sarayı'na yönelik olarak PKK'lı teröristler tarafından geçen 5 Ocak'ta düzenlenen saldırıda şehit düşen trafik polisi Fethi Sekin'in adı verilen Bayraklı ilçesindeki parka, her yaştan vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

  • Ege Postası
  • 20.02.2017 - 12:10

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bayraklı'da 40 dönüm alan üzerine kurduğu 'Şehit Fethi Sekin Parkı' geçen 4 Şubat'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 10 milyon liraya mal ettiği, 4 etap halinde projelendiren parkın içerisinde 'Park İzmir', 'Park İzmir Kaykay', 'Park İzmir Çocuk' ve 'Park İzmir Çamlık' bölümleri bulunuyor.

Parkın 7'den 70'e her yaş grubuna uygun aktivite alanları, çocuk oyun ve spor alanları ve yeşil alan düzenlemeleriyle bölgede yaşayanların hem dinlenme, hem eğlenme hem de spor yapma ihtiyaçlarına cevap veriyor. Güzel havayı gören İzmirliler küçük çocuklarını alıp, parkta keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Modern oyuncaklarla donatılarak engelli çocukların da kullanımına uygun olarak hazırlanan çocuk oyun parkında, çocukları ile bazen oyuncaklara binen babalar, çocukluk günlerine dönmenin mutluluğunu yaşıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.