Dolar 32,5497
%0.19
Euro 34,9355
%-0.1
Altın 2.442,300
%0.25
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit Sekin'in ismi Bergama’da yaşayacak

Şehit Sekin'in ismi Bergama’da yaşayacak

İzmir’in Bergama ilçesinde şehit polis memuru Fethi Sekin anısına fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 07.03.2017 - 16:26

Bergama Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Bergama Orman İşletme Müdürlüğünün işbirliği ile Bergama Alacalar Mahallesi’nde şehit polis memuru Fethi Sekin anısına fidan dikim etkinliği düzenlendi. Bergama'da 'denetimli serbestlik' yasasından faydalanan 50 hükümlü de etkinliğe katılarak ağaç dikti.

Etkinliğe Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu, Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi, Bergama Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Emrah Sarıkaya, Bergama M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumu Müdürü Osman Demirel, Denetimli Serbestlik Müdürü Veysi Gök, İlçe Emniyet Müdürü Osman Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Dinçer, İlçe Müftüsü Hayrullah Yavuz, kurum amirleri, adliye çalışanları, Dikili ve Kınık Cumhuriyet Savcıları ve Hâkimleri katıldı.

Bergama Alacalar Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi, “Kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in adına oluşturulan hatıra ormanı fidan dikme etkinliğinde başta Fethi Sekin olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Şehit polisimizin kahramanlığı sayesinde önemli bir facia önlenmiştir. Birlik ve beraberliğimizin, vatan sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olarak şehitlerimiz her zaman gönlümüzde yer alacaktır” dedi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.