Dolar 32,3682
%0.16
Euro 34,9474
%-0.34
Altın 2.325,340
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehmus için Ege takımlarında yas

Şehmus için Ege takımlarında yas

SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta Amed Sportif'in kaptanlığını yapan 36 yaşındaki Şehmus Özer'in Elazığ'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesi, takımlarının formasını giydiği Ege takımları arasında yasa sebep oldu. Şehmus için Ege takımlarında yas

  • Ege Postası
  • 21.12.2016 - 13:48

İzmir'de 2'şer farklı dönemde Karşıyaka ve Altay formaları giyen golcü futbolcu Şehmus, 2011-12 sezonunda ise Akhisar Belediyespor'un tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkan kadrosunda da yer almıştı. Altay'da 2009 ve 2010'da 1'inci Lig'de üst üste play off maçlarını oynayan usta golcü, 2012-13 sezonunda Karşıyaka forması giyerken 17 Mart 2013'te yapılan Göztepe derbisinde kendisine kırmızı kart gösteren Hakem Hüseyin Sabancı'nın boğazını sıktığı için 14 maç ceza almıştı.

Şehmus Özer'in ölümünde çok acı detay! Amedspor Kaptanı Şehmus hayatını kaybetti
KARŞIYAKALI KADIN TARAFTARLARDAN DESTEK 

Karşıyaka'nın kadın taraftarları, o dönem hakem Sabancı'nın şikayeti üzerine karakolda ifade veren Şehmus'a destek olmak için Samsunspor'la oynanan iç saha maçında Şehmus'un formalarını giyerek stada gelmişti.

8 KARDEŞİNDEN 4'Ü FUTBOLCU

Diyarbakır Erganili olan Şehmus'un 8 kardeşinden 4'ü de kendisi gibi profesyonel futbolcu. Özer kardeşlerden bir dönem Altay'da forma giyen Nezir, halen Aydınspor 1923'te oynuyor. 

SON GOLÜ FENERBAHÇE'YE

Son golünü geçen hafta perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye atarak takımına 1-1'lik beraberlikle 1 puan kazandıran Şehmus'un vefat haberinden sonra Amed Sportif'in kupada Gençlerbirliği'yle yarın oynaması gereken maç ertelendi.

KULÜPLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Şehmus Özer'in vefat haberini öğrenen eski takımları Karşıyaka ve Altay, kulübün internet sitelerinde taziye mesajı yayınladı. Karşıyaka, mesajında, "Geçtiğimiz dönemlerde takımımızda forma giyen ve Amedspor'da futbolculuk kariyerini sürdüren Şehmus Özer'in elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kadrosunda bulunduğu her takımda terinin son damlasına kadar mücadele eden ve terlettiği formanın hakkını veren Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Altay ise, "Eski oyuncularımızdan Amedspor takım kaptanı Şehmus Özer'in vefat haberiyle büyük üzüntü duyduk. Geçtiğimiz dönemlerde 3 sezon Altayımız’ın formasını terleten usta golcüye Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz" mesajını yayınladı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.